Moldova'da polis, bir kadının ölümüyle ilgili bir şüpheliyi tutukladıktan sonra, aynı köydeki evinde arama yaparken yakınlardan gelen yardım çığlıklarını fark etti. Seslerin geldiği yeri kazmaya başlayan yetkililer, yaşlı adamın kilitlendiği derme çatma bir mezarın girişine ulaştı. Bilinci yerinde olan adamın boynunda bir yara olduğu bildirildi.

Daily Mail'in haberine göre; Moldova Teknik, Kriminal ve Adli İncelemeler Merkezi uzmanları, öldürülen kadının fiziksel saldırıya uğrayarak ağır yaralandıktan sonra hayatını kaybettiğini belirledi. Kısa süre içinde kadının 18 yaşındaki bir akrabası cinayet şüphelisi olarak tespit edildi.

Şüpheli, kendi evinde sarhoş halde bulundu. Polis sorgusu sırasında kafa karıştırıcı ve tutarsız ifadeler verdiği belirtildi. Yer altından kurtarılan adam ise polise, genç şüpheliyle alkol aldıklarını ve ardından tartışmaya başladıklarını anlattı. Tartışmanın ardından şüphelinin adama bıçakla saldırdığı, daha sonra bodruma kilitleyerek diri diri gömdüğü ve girişini toprakla kapattığı iddia edildi.

Cinayet ve cinayete teşebbüs suçlarından soruşturulan şüpheli, polis ve savcılar tarafından gözaltında tutuluyor. Suçlu bulunması halinde ömür boyu hapis cezasına çarptırılabilir. Kurtarılan adam ise hastanede tedavi altına alındı.

Olayın meydana geldiği bölge sakinlerinden biri, ölen kadın hakkında, “Çok iyi bir kadındı, kimsenin onunla bir sorunu yoktu" dedi.

Diri Diri (3)

Kuveyt'te yangın faciası! 41 ölü! Kuveyt'te yangın faciası! 41 ölü!

Diri Diri (1)

Diri Diri (2)

Kaynak: Haber Merkezi