Zonguldak Devrek'te Rabia Çataklı (31) isimli kadın, annesi Şeyda Çataklı (56) ve anneannesi Medine Küçükkaya'yı (77) bıçakla öldürmüş daha sonra ise annesini baltayla 110 parçaya, anneannesini 6 parçaya bölmüştü. Şizofreni haftası olduğu öğrenilen Çataklı daha sonra ceset parçaların bir kısmını sokağa atmıştı. Kan donduran olayın izleri henüz silinmemişken, ünlü youtuber Emrullah Erdinç ortaya bomba bir iddia attı. 

PİJAMASINI HEDİYE ETTİ!

Erdinç, Türkiye’nin yakından tanıdığı ve cezaevinde yargılanma süreci devam eden Dilan Polat ile Rabia Çataklı’nın Bakirköy Ruh ve Sinir Hastalklar Hastanesi Adli Psikiyatr servisinde kaldıklarını söyledi. Erdinç öte yandan, Dilan Polat’ın Rabia Çataklı nedeniyle uyuyamadığını ve kendisi ile özdeşleşen pijamasını Rabia Çataklı’ya hediye ettiğini söyledi. 

DİLAN POLAT DİLEKÇE VERDİ!

Erdinç konu ile ilgili yayınladığı videonun yanı sıra yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 
“Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'in annesini 116 parçaya, anneannesini 6 parçaya ayıran caniyle ayni serviste kaldigi ortaya çıktı. Bakirköy Ruh ve Sinir Hastalklar Hastanesi Adli Psikiyatr servisinde kalan Polat'in korkusundan uyuyamadigi ögrenildi. Korkusundan kendisiyle özdeslesen pijamasini Rabia Çatakli ya hediye etmis. Polat yeniden Bakirköy Ruh Sinir Hastaliklar Hastanesi'ne gitmemek için cezaevi yönetimine dilekçe verdi.”
Erdinç’in paylaştığı videoda, Rabia Çataklı’nın, Dilan Polat’ın kalpli pijamasını çok beğendiğini de dile getirdi. Aynı koğuşta da kaldıklarını söyleyen Emrullah Erdinç, Rabia Çataklı ile ilgili geniş bilgilere yer verdi. 

YAN YANA GETİRİLMELERİ NE KADAR DOĞRU?

İl Sağlık Müdürlüğü’nden sel ve içme suyu konusunda uyarı İl Sağlık Müdürlüğü’nden sel ve içme suyu konusunda uyarı

Emrullah Erdinç Rabia Çataklı ile Dilan Polat’ın aynı koğuşta kalmasını da sorguayarak, “Dilan Polat intihara meyilli biriydi. Ancak Rabia Çataklı’nın durumuna baktığımız zaman birbirinden zır derecede psikoljik durumu olan vaka olduğunu görebiliriz. Böyle bir hastanın yan yana getirilmesi ve aynı koğuşa konulmasını kabul etmediğimi söyleyebilirim.” şeklinde konuştu. 

KALPLİ PİJAMAYI ÇOK BEĞENDİ

Erdinç ayrıca Dilan Polat’ın Rabia Çataklı’nın hikayesini öğrendiğinde korkudan uyuyamadığını ifade ederek, “Koğuşta kaldığı sırada Rabia Çataklı Dilan Polat’ın kalpli pijamasını çok beğendi. Herkes hatırlayacakki bir çok fenomen, Dilan Polat bu pijamayı giydikten sonra aynısını aldı ve onunla birlikte poz veriyorlardı. O pijamayı tereddüt etmeden Rabia Çataklı’ya hediye etti. Severek mi yoksa korkarak mı verdi? Pijamatı verdikten sonra da avukatlarına ‘Ben burada kalmak istemiyorum. Rabia ile kalacağıma cezaevindeki kardeşim Sıla Doğu ile birikte kalmak istiyorum.’ diye dilekçe verdi. Hastaneden taburcu edilerek cezaevine gönderildi. Son Adli Tıp Raporu ile birlikte yeniden Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne dönmesi gündemde. Dilan Polat’a bu bilgi verildi. Bu bilgiyle birlikte Dilan Polat gitmek istemediğini belirtti.” dedi.
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma