Güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya ünlüsü Aymira Koçaklı, Bursa İnegöl'de yeni bir şube açtı. Koçaklı, yeni şubesinin açılışını Instagram'dan yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Paylaşımında, "İşini hakkıyla yapmaya çalışan genç bir girişimci kadınım" diyen Koçaklı, yeni şubesinin açılışından dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Koçaklı'nın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Takipçileri, Koçaklı'yı tebrik ederek yeni şubesine başarı diledi.

Koçaklı açılış konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi:

“İşini hakkıyla yapmaya çalışan bütün kadınlara destek olduğumu onları çok sevdiğimi ve hepsiyle gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Aymira Koçaklı olarak bu zamana kadar hep hakkıyla işimin başında durdum ve durmaya da devam edeceğim. Hızla büyüyen, artan şubelerimle bir aile, ekip olarak memnuniyetlerimize devam edeceğiz. Biz buradayız. Kapımız herkese açık.”

DİLAN POLAT'IN TUTUKLANMASI

Koçaklı'nın yeni şubesinin açılışı, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından dikkat çekti. Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları ile tutuklu yargılanıyordu.

Erdem Anneler Günü’nü kutladı Erdem Anneler Günü’nü kutladı

Dilan Polat'ın tutuklanması sonrası, güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya ünlüsü isimler hakkında da çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddialar arasında, Koçaklı'nın da adı geçiyordu.

Ancak Koçaklı, bu iddiaları yalanlayarak, işini yasal yollarla yaptığını savunmuştu. /Haber Merkezi

Editör: Murat Barutçu