++++

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek İlçe Başkanlığı'nın 38. Olağan Genel Kurulu'nda ilçe başkanı olarak seçilen Uğur Dikenli ve yönetimi, mazbatalarını Devrek İlçe Seçim Müdürü Ahmet Sarıbaş'tan aldı.

Bugün, Devrek İlçe Seçim Kurulu'ndan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını alan Başkan Uğur Dikenli, görevine resmen başladı. CHP Devrek ilçe yönetimi olarak gerçekleştirecekleri ilk toplantıda görev dağılımını yapacaklarını belirten Başkan Uğur Dikenli, "Öncelikle tüm partililerimize ve yönetim kurulumuza hayırlı uğurlu olsun. 20 Ağustos Pazar günü gerçekleştirdiğimiz ilçe kongremizin sonucunda parti delegelerimizin teveccühü ile CHP Devrek İlçe Başkanlığı'na seçildim. Kongrede iki aday yarıştık ancak bizim için asıl kazanan partimizdir, Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Daha önce farklı kademelerde hizmet verdiğim partime ve ülkeme ilçe başkanı olarak hizmet etmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. CHP Devrek ilçe yönetimi olarak ilk toplantımızı yaparak görev dağılımını planlayacağız ve birlikte var gücümüzle çalışacağız. İlçe başkanlığı kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum, seçim sürecinde emek veren partililerimize, üyelerimize, delegelerimize ve destek olan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Amacımız, ilçemize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu yolda yürüyerek Allah'ın yardımını diliyorum." şeklinde ifadeler kullandı.

20 Ağustos Pazar günü yapılan CHP Devrek İlçe Olağan Kongresi'nde Uğur Dikenli ve Ahmet Emin Kocaman aday olmuştu. 154 delegeden 82'sinin oyunu alan Uğur Dikenli, CHP Devrek İlçe Başkanlığı'na seçilmişti. Uğur Dikenli'nin başkanlığındaki yeni CHP Devrek ilçe yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Özlem ALBAYRAK

Şenol BARUTÇU

Yurdagül BOZKURT

Yaşar ÇİVAK

Necmiye Ekim vefat etti Necmiye Ekim vefat etti

Kazım DARICI

Hayati DEMİRCİ

Efe EKİM

Kadir KABASAKAL

Emine KARA

Muhammet KOÇBAŞ

Muhammet Behiç ONAN

Aleyna ÖRENLİ

Nurcan SARI

Kerim USTA

WhatsApp-Image-2023-08-25-at-12.27.58

Editör: Murat Barutçu