CHP il Başkanı Devrim Dural ve il yönetimi bugün bir duzi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak AK Parti İl Yönetimini ziyaret eden Dural ve beraberindekiler ardından Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP il Başkanı Devrim Dural, sözlerine geçtiğimiz hafta yaşanan afet ile başlayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Dural, geçtiğimiz hafta bir afet yaşadık. Bununla ilgili geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Zonguldak'ta muhalefet görevimizi yerine getiriyoruz. Ama saygı çerçevesinde yapıcı olarak. Kişisel kavgalarla değil projeler bazında eleştirisel olacak. Bu tür durumların Zonguldak yararına olacağını düşünüyoruz. Doğru hamlelerle sizlere destek vereceğiz. Zonguldak'ın zararına olacak projelerde ise muhalefet yapacağız. Malum bir sürece giriyoruz.  Bu süreçte hepimiz için hayırlı olur" şeklinde konuştu.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, nazik ziyaretlerimiz bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bizimde istediğimiz bu  kişiler üzerinden olamayan bir olay konuşursak Zonguldak'a daha çok faydamız olur. 2019 yılındaki süreç gayet seviyeli ve centilmence geçti. Bu süreçte böyle geçecek ve daha da centilmence geçer. Bizim her yaptığımızın doğru diye bir şey yok. Elbet eksiklerimiz hatalarımız oluyor. Atınç bey bizleri uyarıyor. Böyle daha güzel oluyor. Şehire fayda sağlayacak projelerde buluşmamız gerekiyor. Hepimiz burada yaşıyoruz ve burada yaşıyoruz. Seçimin kaybedeni değil kazanan Zonguldak olur. Ben geldiğiniz için nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-11.55.09-(1)

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-11.55.07WhatsApp-Image-2023-11-28-at-11.55.08-(1)

Trafik ekiplerinden park yasağı cezası Trafik ekiplerinden park yasağı cezası

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-11.55.08-(2)

Editör: Murat Barutçu