Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Yeni Mahalle Demirciler Sokak’ta faaliyet gösteren bir grup esnaf, sevgi, kardeşlik ve hoşgörü duygularının bir arada bulunduğu mükemmel iftar organizasyonunda buluştu.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeği, bu yıl Demirciler Sokak'ta gerçekleştirildi. Sokak ortasına kurulan sofraları özenle hazırlayan esnaflar, kendilerinin yanı sıra Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve Devrek halkını iftar da konuk etti.

Geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde amaçlarının kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirten esnaflar, “Her yıl Ramazan ayında beraber geleneksel iftar düzenliyoruz. Bu iftarlardaki amacımız kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlamaktır. İftarımıza katkı veren arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu vesile ile ramazan ayının ilçemize ve bölgemize hayırlar getirmesini diliyoruz.” diye konuştu.

İftara katılan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt esnafın geleneksel hale getirdiği iftarın birlik ve beraberliğin en güzel örneğini olduğunu söylerken, iftara katılan vatandaşlar da 'Rabbim rızıklarını bol eylesin' diyerek dua etti. Düzenlenen iftar okunan Kuran- Kerim’in ardından yapılan dua ile birlikte açıldı.

Whats App Image 2024 03 27 At 11.34.15 (1)

Whats App Image 2024 03 27 At 11.34.15

Devrek Meslek Lisesi binası yenilendi Devrek Meslek Lisesi binası yenilendi

Whats App Image 2024 03 27 At 11.34.14 (1)

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA