Süper Amatör Ligde şampiyonluğu penaltılarla Kilimli Belediyespor’a kaptıran Devrek Belediyespor’da yönetim, Play-Off finale öncesi şok bir karar aldı. Kırmızı-Beyazlı yönetim, haftanın ilk gününde yaptığı toplantı sonrası Play-Off’tan çekilme kararı aldı. Karar, Play-Off finaline hazırlanan futbolculara tebliğ edilirken, gerekçeye yönelik spor kamuoyuna bir açıklama yapılmadı. Devrek Belediyespor taraftarı ve camia, şok eden kararı futbolcuların ortak yayınladığı deklarasyonla öğrendi. Yönetimin bu kararı, Devrek'in yanı sıra Zonguldak spor kamuoyunda da büyük bir şaşkınlık oluşturdu.

Yönetimin beklenmedik çekilme karar üzerine, futbolcular yayınladıkları deklarasyonda emeklerin hiçe sayıldığına dikkat çekti. Sosyal medyada yayınlanan deklarasyonda, “Devrek Belediyesporlu futbolcular olarak yaklaşık 7-8 aydır sürdürdüğümüz onurlu mücadele bugün itibariyle son bulmuştur. Bilindiği üzere çok istediğimiz şampiyonluğu final maçında penaltılarla kaybettik ve Play-Off’a kaldık. Bu süreçten sonra yönetim bunca emeği hiçe sayarak Play-Off’a katılmama kararı almıştır. Takdir tüm Devrek halkınındır. Sağlıcakla kalın” ifadelerine yer verildi.

TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?” TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?”

Bölgesel Amatör Lige yükselme baraj maçı oynayacak takımın belli olacağı Play-Off’ta, Gelikspor’la eşleşen fakat rakip takımın çekilmesi üzerine direkt finale kalan Devrek Belediyespor, normal şartlarda Ereğli Yenimahallespor-Mavi Şimşekspor maçının galibiyle final oynayacaktı.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ