Türk Kızılayı, "Birbirimize Candan Bağlıyız" kampanyasını başlattı Türk Kızılayı, "Birbirimize Candan Bağlıyız" kampanyasını başlattı

CHP İl Başkanlığında gerçekleşen törene, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem, partililer ile, DEVA Partisi eski il başkanı Samet Albayrak ve istifa eden partililer katıldı.
Düzenlenen törende CHP’ye katılanlara tek tek rozetleri takdim edildi.

CHP İl Başkanı Devrim Dural törende yaptığı konuşmada, “DEVA Partisi’nin eski İl Başkanı Samet Albayrak ve eski partililerin, partimize katılması törenindeyiz. Zonguldak’ta hep şunu söyledik; birleşe birleşe kazanacağız. Sözümüzün arkasındayız. Bugünde bunun ispatıdır. Hepimiz büyük bir sevinç yaşıyoruz, birleşe birleşe kazanacağız. Tavanda yapmadığımız ittifakı tabanda Atatürkçülerle, halkçılarla yapıyoruz.

Baktığınız zaman ülkemizde hukuksuzluk, adaletsizlik başını almış gidiyor. Biz bunlara engel olmak için geliyoruz. Hedefimiz 2024 yerel seçimler. Burada aldığımız ivme ile beraber 2028’e yürüyeceğiz. Zonguldak’ta sosyal belediyecilik ne imiş, halka nasıl dokunulurmuş, Zonguldak’a yatırım nasıl gelirmiş bunların hepsini ispatlayacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu anlamda sayın Tahsin Erdem’i de kutluyorum” dedi.

DEVA Partisi eski il başkanı Samet Albayrak’ta, "Bizlere kapısını açan CHP'ye teşekkür ederiz" dedi.

CHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu'da, konuşmasında, Tahsin Erdem'in 1 Nisan'da Belediye Başkanı olacağını belirterek, “İl ve ilçe yönetimimiz olarak gece gündüz çalışma içerisindeyiz. Bizlere katılan Zonguldaklı hemşehrilerimize ailemize dahil ettik. Samet Albayrak ve beraberindekiler, CHP ailemize katıldı. Gönlünde Atatürk sevgisi olan herkese CHP’nin kapıları açıktır" diye konuştu.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem de konuşmasında, “ Benim ve partim için çok özel bir gün. Artık aday adaylığı sürecim bitti. 7 adaydan bir aday  ipi göğüsleyecekti. O günkü ön seçim sonucundan ben çıktım. Hangi aday arkadaşımız çıksaydı, etrafında birlik beraberlik gösterecektik. Bundan sonra bu süreci birlikte yürüteceğiz. Aday olduğum artık onaylandı. Böyle bir günün ardından Samet Albayrak ve yol arkadaşları ile baba ocağımızda birleştik. Bu partide olmaktan onur duyuyorum” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul da, "Yerel seçime çok kısa bir süre kaldı. Her geçen gün partimize ilginin arttığını görüyoruz ancak Zonguldak’ta ayrı bir ilgi var. Bunu da bugün bir kez daha görüyoruz. Birlikte sahadasınız omuza mücadele verdiğimiz arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Aynı eforu önümüzdeki yerel seçimlerde göstereceğiz. Ekonomik olarak bitmiş durumdayız. Dolar, Euro 30’u geçti. Zamlar aldı  başını gitti. Bir mercimek çorbası 40 TL. Bu kabul edilecek bir ekonomi değil. Olay vergi adaletsizliği ile, gelir dağılımındaki adaletsizlikle bitmiyor” diye konuştu.

Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı

Yapılan konuşmaların ardından CHP’ye katılanlara rozetleri tek tek takıldı. (Haber Merkezi)

DEVA CHP

Editör: Virda Şahin