Zonguldak’ın Devrek ilçesi tanınmış simalarından Hatice Nihat Çibasmaz'ın kızları Derya - Zahide Recai Karagülle'nin oğulları Taner Karasu Hanyanı Restoran da düğün töreni ile evlendiler.

Genç çiftlerin nikahını Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt kıydı. Gelin hanıma evlenme cüzdanlarını takdim etti , sonsuzluğa atılan evlenme imza kalemi ve resim çerçevesi hediye ederek çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah şahitliğini Müdür Mesut Özmekik ve Nigar Yayık yaptı.

Düğün törenine AK Parti Zonguldak geçmiş dönem milletvekili Özcan Ulupınar,

Ak parti Devrek İlçe Başkanı Avukat Murat Durdubaş,Av.Erdoğan Akçabelen, yönetim kurulu üyeleri,Devlet Hastanesi Baş Hekimi Avni Çelik ,İl Genel Meclis üyesi İsmet Bostancı,Serpil Özmen, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Mesut Özmekik,Uğur Eğitim Kurumları işletme sahibi Celal Karagülle,Engelsiz Yaşam Merkezi ve Milli Eğitim çalışanları, CHP Çaydeğirmeni Belde Başkanı Murat Çakır, Doğan Birlik çalışanları gelin ve damadın yakınları yanı sıra sevenleri katıldı.

Yemekli düğünde genç çiftlerin mutlulukları gözlerden okundu. Gece boyunca Çibasmaz aileleri ve Karagülle aileleri davetlilerle yakından ilgilendiler.

Şafak Gazetesi Ailesi olarak çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (AHMET ÇİMEN DEVREK)

Editör: Haber Merkezi