Zonguldak’ta, giyim sektörüne yön veren ve açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Pınar Boutique Atelier, Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdmanyurdu arasında depremzedeler yararına oynanacak yardım maçına büyük destekte bulundu. Boutique Atelier sahibi Pınar Bayraktar, Vergi Dairesi karşısında 50 TL’den satılan biletlerden 500 adet satın alarak 25 bin TL’lik bağış yaptı.

Biletleri teslim alan Bayraktar’ın bu duyarlı davranışı, hizmet verdiği sektörde ve Zonguldak Kömürspor camiasında büyük takdir gördü.

Depremzedelere duyarlılığıyla öne çıkan Pınar Bayraktar, Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdmanyurdu’nu böylesi anlamlı maç organizasyonundan dolayı kutlarken, “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizde çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan deprem felaketinden dolayı derin üzüntü içindeyiz. Bu zor günleri tüm Türkiye el ele verip kısa sürede atlatacağız. Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdmanyurdu kulüplerinin depremzedeler yararına düzenlediği maç organizasyonu çok yerinde bir organizasyon oldu. Pınar Boutique Atelier olarak yardım maçına 500 bilet satın alarak destek sağladık. Daha önce desteğimizi yapmıştık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ