Filyos Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Filyos-Zonguldak yolunun deniz suyunun yükselmesi sebebiyle kapatıldığı bildirildi. Olumsuz hava koşulları ve fırtınanın etkisiyle yaşanan sorunun, deniz suyu, kum, taş ve kaya parçalarının karayoluna ulaşarak tehlike oluşturmasıyla ilgili bilgiler verildi.

Deniz suyunun yükselmesi nedeniyle, Filyos-Zonguldak yol girişinde bulunan derin deniz deşarj bölgesinde fırtınadan kaynaklanan yüksek dalgaların deniz suyunu kabarttığı belirtilen açıklamada, karayoluna deniz suyu ile birlikte kum, taş ve kaya parçalarının ulaşarak tehlike yarattığı vurgulandı.

Belediye ve karayolları ekiplerinin titiz bir çalışma yürüterek yolun temizlendiğine dikkat çekilen açıklamada, ancak olumsuz hava koşulları ve devam eden fırtınanın karayolunu ulaşıma kapattığı ifade edildi.

Mangala ve semavere veda edin, yasaklandı! Mangala ve semavere veda edin, yasaklandı!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak istikametine gidecek olan vatandaşlar ile Zonguldak yönünden gelecek olan vatandaşların can ve mal güvenlikleri açısından alternatif yolları tercih etmelerinin önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, olumsuz hava koşullarının devam ettiği süre zarfında güzergah değişiklikleri konusunda vatandaşların duyarlı olmaları istendi.

Yolun açılması için çalışmaların devam ettiği belirtilirken, güzergah değişiklikleri ve yol durumuyla ilgili güncel bilgilerin belediye tarafından sürekli olarak paylaşılacağı ifade edildi. /Haber Merkezi

Zonguldak’ta vurgun! 10 milyon 800 bin lira dolandırdılar Zonguldak’ta vurgun! 10 milyon 800 bin lira dolandırdılar

Editör: Murat Barutçu