Samsun Haber - Samsun'da nefes darlığı şikayeti nedeniyle hastaneye gitmek için çağırdığı ambulansa giderken merdivenden düşen şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Samsun'un Çarşamba ilçesi Orta Mahalle'de 5 gün önce gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 yaşındaki Musa Yeygel solunum sıkıntı çekince 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. Yeygel'in evine ambulans sevk edildi. Evinin önünde kendisini bekleyen ambulansa giden Musa Yeygel, evinin önündeki merdivenden inerken dengesini kaybederek kafa üstü düştü. Ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan Yeygel, beyin kanaması teşhisiyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Musa Yeygel yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak gece hayatını kaybetti. İHA

Hafta sonu o birim saat 17.00’ye kadar açık bulundurulacak Hafta sonu o birim saat 17.00’ye kadar açık bulundurulacak

Filiz Mutlu: “Şişe ve kapakları ayırdım, ciddi bir birikim oldu” Filiz Mutlu: “Şişe ve kapakları ayırdım, ciddi bir birikim oldu”

"Hayalimdeki evlilik teklifinin ötesinde bir teklif gerçekleşti" "Hayalimdeki evlilik teklifinin ötesinde bir teklif gerçekleşti"

Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu

Direksiyona alkollü geçen şahıs kazaya sebep olunca kaçtı! Direksiyona alkollü geçen şahıs kazaya sebep olunca kaçtı!

Editör: Virda Şahin