Konya'da ekmek bıçağı ile dedesini ağır yaralayan genç kız, kısa sürede yakalandı. Gazetecilerin "Neden yaptın?" sorusuna sinirlenen genç kız boks hareketleri yaparak "Al bu yüzden yaptım, boks da yapayım mı sana" dedi.

Konya'da annesi tarafından bir süre kalması için dedesinin yanına bırakılan 14 yaşındaki genç kız, dedesini bıçaklayarak yaraladı. Polis tarafından gözaltına alınan genç kız, gazetecilerin neden yaptın sorusuna boks hareketi yaparak, "Al bu yüzden yaptım, boks da yapayım mı sana" diye cevap verdi.

EKMEK BIÇAĞI İLE YARALADI

Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Karacabaşveli Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın 2. katındaki dairede 14 yaşındaki H.A., 2 gün önce annesi tarafından bir süre kalması için dedesi İdris A.'nın (66) yanına bırakıldı. H.A., gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle evde bulunan ekmek bıçağı ile dedesi İdris A'yı bıçaklayarak evden kaçtı.

DURUMU AĞIR

Yaralanan yaşlı adamın sesini duyan komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İdris A., ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşlı adamın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

"BOKS DA YAPAYIM MI SANA"

Metroda genç kız tacize uğradı;  cinsel organını çıkartarak genç kıza karşı mastürbasyon yaptı Metroda genç kız tacize uğradı; cinsel organını çıkartarak genç kıza karşı mastürbasyon yaptı

Olay yerindeki incelemelerinin ardından Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüpheli torunu yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 8 yıldır boks eğitimi aldığı öğrenilen 14 yaşındaki şüpheli H.A., Selçuklu ilçesi Hocacihan Mahallesinde bir cadde üzerinde yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık raporu alınmak üzere Konya Numune Hastanesine getirilen H.A., kendini görüntüleyen gazetecilerin neden yaptın sorusuna, boks hareketi yaparak "Al bu yüzden yaptım, boks da yapayım mı sana" diye cevap verdi. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen şüphelinin "İsteyerek yapmadım, farkında değildim" dediği öğrenildi. (İHA)

AW013246_04

Editör: Murat Barutçu