Üzülmez'de kaza ekipler olay yerine gidiyor! Üzülmez'de kaza ekipler olay yerine gidiyor!

Daha önce Kilimli İYİ Parti adayı olarak seçime giren, bu seçimde ise aday adaylığı başvurusunu CHP’den yapan Erdinç Kargidan, “Ben bana haksızlık yapıldı diye çıktım, partime oy kaybettirmek için çıkmadım.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kilimli Belediye Başkan Aday Adayı Erdinç Kargidan, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek, basın mensupları ile bir araya geldi. Ziyarette basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kargidan, “Benim ön seçime ihtiyacım var.” dedi. Öte yandan Kargidan, daha önce Kilimli’de İYİ Parti’den aday olması ile ilgili de konuştu. 
KGD binasında saat 13.30’da başlayan ziyarette Kargidan ve ekibinin yanı sıra gazeteciler yer aldılar. Ziyarette konuşan Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen, tüm aday adaylarına başarılar diledi. 
“BABA OCAĞINA DÖNDÜM”
Mustafa Emen’in ardından konuşan Kargidan, “Baba ocağı” diyerek nitelendirdiği CHP’ye geri döndüğünü vurgulayarak, ““Ben partime katıldığımda baba ocağındayım dedim. Siyasetin son 20 yılında Kilimli'de ben vardım zaten. Türkiye'nin en genç adaylarından biriydim. Heyecanlı bir adaydım. Bundan 5 yıl önce bana haksızlık yapıldı diye düşündüm. Her yaş insanı bir şeyler katıyor. Bugün aynı şekilde düşünmüyorum. Bana haksızlık yapıldı diye Kilimli'de İYİ Parti'den aday adayı oldum. İnsanlarımızın bir teveccühü vardı ancak seçim kazanmaya yetmedi. Kamil Altun kardeşimize nasip oldu. Baba ocağına döndüm. Ben yeni gelmedim arkadaşlar, geri geldim. Her şey çok Güzel olacak diye aday olduktan sonra konuşacağız. Her şey ön seçimle başlayacak. Erol Sarıal'ın emeğine saygı duyarak devam edeceğim. Benim iş yoğunluğum arasında onlar partiyi ayakta tutmak için mücadele ettiler. Ön seçim talebimiz var. Baba ocağına döndüğüm için çok mutluyum. Sonuç ne olursa olsun partimde siyaset yapmak istiyorum. Biz tek vücut olarak çıkacağız. Siyasi iktidarın baskılarından kilimliyi kurtaracağız. Emekliye dokunuyorum, haykırıyor. Esnafa dokunuyorum, haykırıyor. Bunun için bir dur demek lazım.” İfadelerine yer verdi. 
“BEN ÜZDÜĞÜM İNSANLARDAN ÖZÜR DİLEYECEĞİM”
Ziyaretin devamında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kargidan, önceki seçimlerde Kilimli’de CHP’ye seçim kaybettirip kaybettirilmemesinin sorulması üzerine, “İlk olarak Cumhuriyet Halk partisini konsolide edeceğiz. Sorunun bir tanesi bu ön seçimle başlamakta bu. Ben Zonguldak siyasetinin enerji dolu adaylarından biriyim. Ben üzdüğüm insanlardan özür dileyeceğim. Benim o günkü heyecanım da buna neden oldu. Ben bana haksızlık yapıldı diye çıktım, partime oy kaybettirmek için çıkmadım. Benim aldığım oy partimle aynı. Kilimli halkı dedi ki, Erdinç Kargidan'a haksızlık yapıldı. Kilimli'nin böyle heyecanlı, Çalışkan belediye başkanına ihtiyacı var. Ben seçimi kazanacağım. Buna eminim. Ama önce Allah nasip edecek. Seçimi kazanmak için çıktım. Daha önce olmadı ama bu sefer olacak.” cevabını verdi. 
“BENİM ÖN SEÇİME İHTİYACIM VAR”
Kargidan, “Adayların belirlenmesi sürecinde ön seçim mi olmalı, anket mi?” sorusu ile ilgili ise şöyle konuştu: 
“Anket olacaktır, olsun da. Ama ön seçimde olsun. Benim ön seçime ihtiyacım var. Önce üyemize gidelim. Üyemizi kıymet verelim. Onların duasını alayım. Sonrasında bir de ön seçim olursa oradan hep beraber çıkalım. Erol ağabeyimizin buna ihtiyacı yok ama benim var. İkisi de yapılmayıp atama yapılırsa ve ben tercih edilmezsem buna da saygı duyarım.”
“BİZ BETON SATMAYACAĞIZ, KENDİ BETONUMUZU ÜRETECEĞİZ”
Belediye başkanı seçilmesi halinde kalıcı işlere imza atmak istediğini vurgulayan Kargidan, “Mazbatamı aldıktan 20 gün sonra beton santrali kuracağım. Çalışmaları hazır. 32.000 Euro. Bunu hizmet anlamında yapacağız. Biz beton satmayacağız, kendi betonumuzu üreteceğiz. Ali Arslankılıç'ı Zonguldak'ta en ünlü yapan şey mahalle aralarına parke yapmasaydı. Parke yapmadı aslında üretti. Ondan sonra parke üreten bir belediye başkanı duydunuz mu? Kendi üretti. Şantiye harıl harıl çalıştı. Ondan sonrasındaki belediye başkanı da belki üretmedi ama o da parke ördü. Daha sonra Ali Arslankılıç yine geldi, yine aynı yerlere parke ördü. Kamil Altun geldi o da aynı. Bu nedir böyle? Birimiz söküyor birimiz yapıyor.” dedi. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-12-13-at-15.36.48-(1)

Scooter ile kayan çocuk otomobilin altında kaldı! Scooter ile kayan çocuk otomobilin altında kaldı!

Emekli astsubay yangında öldü! Emekli astsubay yangında öldü!

Sahilde kıyıya vurmuş ceset bulundu! Sahilde kıyıya vurmuş ceset bulundu!

Aylık 70 bin TL maaşla çalışacak usta aranıyor Aylık 70 bin TL maaşla çalışacak usta aranıyor

Çıntar mantarı toplamaya gitti, kayboldu! Çıntar mantarı toplamaya gitti, kayboldu!

Söz yazarı Levent Bektaş hayatını kaybetti! Söz yazarı Levent Bektaş hayatını kaybetti!

Eski karısını yakarak öldürdü! Eski karısını yakarak öldürdü!

Kamil Altun: Saldırı önceden planlanmıştı! Kamil Altun: Saldırı önceden planlanmıştı!

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde acı haber; Eril Alperen Emir şehit düştü! Pençe Kilit Harekatı bölgesinde acı haber; Eril Alperen Emir şehit düştü!

Eşiyle mesajlarını yakaladığı bakkalı öldürdü! Eşiyle mesajlarını yakaladığı bakkalı öldürdü!

Tıra çarpıp, şarampole devrildi! Tıra çarpıp, şarampole devrildi!

Telefondaki dolandırıcılara inandı, karşısındaki polisi sorguladı Telefondaki dolandırıcılara inandı, karşısındaki polisi sorguladı

Kastamonu'da köpeklerden kaçan öğrenci yaralandı! Kastamonu'da köpeklerden kaçan öğrenci yaralandı!

Habersiz kürtaj yaptırdı iddiasıyla eşini öldürdü! Habersiz kürtaj yaptırdı iddiasıyla eşini öldürdü!

Tofaş Go'da isyan! Tarkan konserine değil, hak ettiğimiz ücrete ihtiyacımız var! Tofaş Go'da isyan! Tarkan konserine değil, hak ettiğimiz ücrete ihtiyacımız var!

Kontrolden çıkan otomobil bahçeye devrildi! Kontrolden çıkan otomobil bahçeye devrildi!

Yolun karşısına geçen kadına otomobil çarptı! Yolun karşısına geçen kadına otomobil çarptı!

Uzman Çavuş Yasin Can Duran, amansız hastalığa yenik düştü! Uzman Çavuş Yasin Can Duran, amansız hastalığa yenik düştü!

Şehir vandalları bir hafta içinde iki kez aydınlatmalara zarar verdiler! Şehir vandalları bir hafta içinde iki kez aydınlatmalara zarar verdiler!

Editör: Virda Şahin