Zonguldak Merkeze bağlı Elvanpazarcık Belediyesinde Belediye Başkanlığında görev değişimi sonrası, başkanlık makamından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tablosunun kaldırılması, kamuoyunda tepki çekmişti.

 “CHP’li Başkanın yapmadığını MHP’li başkan yaptı” haberimiz üzerine konuyla ilgili medyaya açıklama yapan Ümit Uzun, kendisi ile olayın ilgisi olmadığını ve Cumhurbaşkanı’nın portresinin önceki Başkan Hüseyin Uzun’a teslim edildiğini söyledi.

Ümit Uzun’un açıklamasına cevaben gazetemiz muhabirlerine konuşan Elvanpazarcık eski Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, kendisinin konudan haberi olmadığını ve kendisine de Cumhurbaşkanının tablosunun verilmediğini söyledi. Bayram nedeniyle Ankara’da bulunan çocuklarını ziyarette bulunduğunu söyleyen Hüseyin Uzun açıklamasında;

“Kurumsal olarak bıraktığımda başkanlık makamı aynı şekilde duruyordu. Diğer partiler de sonradan değiştirmek isteyen değiştirir.

Cumhur İttifakı ortaklarından böyle bir hareketin gelmesi beni de üzdü. Bayram nedeniyle ben Ankara’dadım, olayı sonradan sosyal medyadan öğrendim ve Cumhurbaşkanımızın resminin odadan kaldırıldığını sonradan gördüm. Tabi ki üzüldüm. Herkesin kendi tercihidir” dedi.

CHP’li Başkanın yapmadığını MHP’li başkan yaptı CHP’li Başkanın yapmadığını MHP’li başkan yaptı

Zonguldaklı ünlüler Zonguldaklı ünlüler

Ümit Uzun (1)

Muhabir: Sertaç ÖZDEMİR