Zonguldak Haber – AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve yönetim ve kurulu üyeleri tarafından yapılan ziyarette MHP İL Başkanı Mustafa Öztürk, “Şu an kendi logomuzla seçime hazırlanıyoruz.” dedi. 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve yönetimi  kongre sonra tekrar göreve seçilen Mustafa Öztürk ve yönetimine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Öztürk, ziyaret sırasında yaptığı açıklamalarda, “Şuanda kendi logomuzla seçime hazırlanıyoruz.” Şeklinde ifade kullandı. Öztürk’ün açıklaması, “Cumhur İttifakı altında birleşen AK Parti ve MHP’de yollar ayrılıyor mu?” sorusunu akıllara getirdi. 
“HİZMET ETMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, başkan Öztürk'e yeni yönetimi ile birlikte hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “Kongreleriniz hayırlı olsun. Bugünde bizlere hayırlı olsun temennisi için ziyarette bulunmak istedik. Bizler sürekli görüşüyoruz. Hem Milliyetçi Hareket Partisi’ne hem de ilimize kongreleriniz hayırlı olsun. Tüm yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun. Mustafa Başkanla beraber çalışıyoruz. İlçe başkanımız da sevilen bir abimiz. Şehrimize hizmet etmek için mücadele edeceğiz. Cuma günü Türkiye Taşkömürü Kurumu kurası var. Enerji Bakanımız şehrimizde olacak. Ben davet etmek için geldim. Şehre hizmet etmek için milletimizin hemşirelerimize faydalı işler yapmak için buradayız.” dedi.

ZONSİAD’dan davet ZONSİAD’dan davet

WhatsApp-Image-2023-10-10-at-15.58.02
“ŞUANDA DEVLET BEYDEN BİZE GELMİŞ BİR EMİR YOK”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk, “Kongremizden sonra Cumhur ittifakımızın bireylerinden AK Parti değerli il başkanımız ziyarete geldiler, onur verdiler. Cumhur ittifakı yol yürüyeceğimiz doğrudur. Birlikte atacağımız imzalarla Cumhur ittifakı ile birlikte beraberiz. Mustafa başkanımızla aynı çatı altında görev yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Zonguldak için hayırlı olan güzel şeylerle birlikte olacağız. Ben CHP döneminde 98 belediyeden doğrudan temin aldım. O kardeşlerimizi kınıyorum. Karşımızda adam gibi duracaklar. Bizim alnımız açık. Cumhur ittifakı ile dimdik diyecekler. Yapıpta, yazıpta 1’de 2’de telefonlara çıkmamak olmaz. Bizim alnımız açık gizlenmek olmaz. Cumhur ittifakının il başkanı Mustafa Çağlayan olması bizim için artıdır. Onunla çalışmak elimizi güçlendiriyor. Daha çeviri sesi gelmeden telefonumuz açılıyor. Allah kendisinden razı olsun. Şuanda Devlet beyden bize gelmiş bir emir yok.Şu anda kendi logomuzla seçime hazırlanıyoruz. Devlet bey emir buyurur bizim söyleyecek bir şeyimiz olmaz kendi logomuzla seçime hazırlanıyoruz. İttifak olursa yine çalışırız. Zonguldak bizim için değerli.”dedi. Haber: Sertaç Özdemir

Editör: Virda Şahin