Zonguldak Kömürspor lig mücadelesinde bu hafta gece maçına çıkacak. Beyaz grup ekibinin, 8’inci haftada Bursa Karacabey Belediyespor’la oynayacağı karşılaşma 19.00’da başlayacak.

7’nci haftayı bir maçı eksik 3 puanla geride bırakan Zonguldak Kömürspor, 8’inci haftada 8 puanla 10’uncu sıradaki Karacabey Belediyespor’la karşılaşacak. 14 Ekim Cumartesi günü Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı’ndaki karşılaşma, başlama saati itibariyle gece oynanacak.

Zonguldak Kömürspor, bu maçla birlikte bu sezon ikinci kez gece maçı mücadelesi verecek. Elmas, 4’üncü haftada Afyonspor deplasmanında da gece maçına çıkmış, 29’uncu dakikada Fatih Bektaş’ın attığı golle 1-0 öne geçtiği maçı, 80’inci dakikada yediği golle 1-1 berabere noktalamıştı.

Temsilcimiz, bu maçın ardından 18 Ekim Çarşamba günü, saha ve seyircisi önünde Ankaraspor'u konuk edip 22 Ekim Pazar günü deplasmanda Nazilli Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

Öte yandan, 8’inci haftanın bir başka gece maçı Mersin’de oynanacak. Yeni Mersin İdmanyurdu ile 1461 Trabzon arasında Mersin Stadı’nın ev sahipliğinde oynanacak maçın başlama saati 19.00.

SPOR SERVİSİ

Üzülmez mi, Perşembe mi... Süper Amatör Lige çıkacak 3’üncü takım kim olacak? Üzülmez mi, Perşembe mi... Süper Amatör Lige çıkacak 3’üncü takım kim olacak?

punaaaa

karaa

Editör: Hüseyin EKİNCİ