Yaz aylarında Almanya'dan Zonguldak'a gerçekleştirilen uçuşlarda önemli bir yolcu potansiyeline sahip olan Corendon Airlines, dün itibariyle bu yılın ilk seferini başlattı.

Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor” Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor”

Zonguldak Havaalanı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, "Corendon Airlines Hava Yolları'nın 25 Mart 2024 tarihinden itibaren Düsseldorf'tan kalkan XC4015 sefer sayılı, B737-800 tipinde ve TC-TJR tescilli uçakla gerçekleştirdiği uçuşla ilgili" detaylı bilgiler paylaşıldı.

Bu seferle birlikte, Zonguldak ile Almanya arasındaki hava ulaşımında yeni bir dönem başlamış oldu. Corendon Airlines, Zonguldak'a yönelik hizmetlerini artırarak, hem Zonguldaklıların hem de Almanya'daki Zonguldak kökenli vatandaşların seyahatlerini daha konforlu hale getirmeyi amaçlıyor. Bu seferin açılmasıyla birlikte, Zonguldak Havaalanı'nın uluslararası trafiği ve hava ulaşımı konusundaki önemi bir kez daha vurgulanmış oldu.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA