Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunca “Çizgi Karakter Dünyası” isimli sergi açıldı.

Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açılan sergiye Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, Öğretim Görevlisi Gözde Parasız Arslantürk, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Tarihi binadan doğan Bartın Kent Müzesi, 6 yılda büyük ilgi gördü Tarihi binadan doğan Bartın Kent Müzesi, 6 yılda büyük ilgi gördü

Sergiyi gezen ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer: “Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri öğrencilerimizin eline emeğine sağlık. Çocukların beğendiği çizgi karakterlerini resmederek yine çocuklara sunmak istemişler. Ayrıca çizgi karakterlerinin yıllar içerisindeki gelişimini görmüş oluyoruz. Öğrencilerimizin yeteneğini de fark ediyoruz. Hocalarımızın nezdinde hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü Öğretim Görevlisi Koordinatör Gözde Parasız Arslantürk ise şunları söyledi: “Sergimizde büyük bir emek var ve öğrencilerimizin 4 aylık çalışmasını sergiliyoruz. Rektör Hocamız sergimizi açarak bizleri onurlandırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Sergimizde 52 eserimiz bulunmakta ve 2 gün açık kalacak. Biz birazda çocuklarımıza ve ailelerine hitap etmek istediğimiz için sergimizi burada açmayı tercih ettik. Sergi sonrasında tablolarımızın hepsini hastanelerin çocuk bölümüne bağışta bulunacağız ve hastanelerin duvarlarında sergilenmeye devam edecek.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_9997IMG_0030IMG_0007

Editör: Seçkin