Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Furkan S. (25) tarafından cinsel istismara maruz kalması sonucu hayatını kaybeden N.N.Ö. olayı ile ilgili Zonguldak Barosu açıklama yaptı. 
Baro yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“İlimiz Çaycuma ilçesinde yaşanan ve sosyal medyaya da yansıyan insanlık dışı vahşetle ilgili olarak sürecin başından bu yana takipçisiyiz. İfadeler alınmaya devam ediyor. Cinsel istismara uğrayan çocuğumuzu kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendik. Diğer çocuğumuz ise devlet koruması altına alınmıştır. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, en kıymetlilerimiz ve onları ne pahasına olursa olsun korumak zorundayız. Bu acı sürecin en başından en sonuna kadar takipçisi olacağız ve tüm sorumluların en ağır şekilde cezalandırılması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Olayın vahameti de dikkate alınarak tüm sivil toplum kuruluşlarını da göreve davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.” dedi.(Haber Merkezi)

Kapuz ve İncivez dolmuş durakları taşınacak, o alana kent lokantası yapılacak Kapuz ve İncivez dolmuş durakları taşınacak, o alana kent lokantası yapılacak

Cinsel istismara uğrayan bebekten acı haber! Cinsel istismara uğrayan bebekten acı haber!

Sapık tutuklandı! 2 kişi gözaltında Sapık tutuklandı! 2 kişi gözaltında

Editör: Muhammet