Galatasaray, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Crystal Palace'ta forma giyen Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha ile anlaştığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Zaha, Crystal Palace'ta 9 sezondur forma giyiyordu. Geçen sezon 27 lig maçında 7 gol kaydeden 30 yaşındaki hücum oyuncusu, uzun süredir Fenerbahçe ile anılıyordu.

Geleneksel“Öğretmenim Şenliği” 10. Kez Düzenlendi Geleneksel“Öğretmenim Şenliği” 10. Kez Düzenlendi

Galatasaray'ın yeni transferi bu akşam İstanbul'da olacak. Zaha, Atatürk Havalimanı'nda taraftarlar tarafından karşılanacak.

Zaha'nın transferi, Galatasaray'ın yeni sezon için iddialı bir kadro kurma planlarının bir parçası olarak görülüyor. Sarı-kırmızılılar, daha önce de Sergio Oliveira, Patrick van Aanholt ve Kazımcan Karataş gibi önemli transferler yapmıştı.

Zaha'nın Galatasaray'a transferi, Türk futbolu için de önemli bir gelişme olarak görülüyor. Zaha, Premier Lig'in en iyi hücum oyuncularından biri olarak kabul ediliyor ve Galatasaray'a önemli katkılar sağlayacağı düşünülüyor.

Galatasaray'ın yeni sezonda şampiyonluk için iddialı bir kadroya sahip olduğu görülüyor. Sarı-kırmızılılar, yeni transferleri ile birlikte ligde ve Avrupa'da önemli başarılar elde etmek istiyor. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu