Öğrenciler Maden Müzesi'nin bahçesinde fidan dikti Öğrenciler Maden Müzesi'nin bahçesinde fidan dikti

WhatsApp-Image-2023-10-10-at-16.20.05

Zonguldak Haber – AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve yönetimi, CHP İl Başkanı Devrim Dural ve yönetimini ziyaret etti. Dural ziyarette, “Zonguldak yararına her şeyde birlik olabiliriz.” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve yönetimi, CHP İl Başkanı Devrim Dural ve yönetimini ziyaret ederek yeni seçilen yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 Çağlayan, ziyarette, "Evet, bugün Cumhuriyet Halk Partisi il başkanımızı ziyarete geldik. Biliyorsunuz, geçtiğimiz haftalarda kongrelerini yapmışlardı. Şehrimiz adına, hemşehrilerimiz adına hayırlı olması temennilerini iletmek için başkanımızı bugün ziyaret ettik. Allah utandırmasın. Şehrimiz adına inşallah hayırlı olsun temennilerinde bulunuyoruz. Bizler, şehir adına daha önce defalarca söylediğimiz gibi, Zonguldak şemsiyesinin altında buluşabilmek amacındayız. Zonguldak rozetinin etrafında bir araya gelebilmek. Şehrin ve bizim hemşerilerimizin menfaatine olan işlerde bir arada olabilmenin derdindeyiz. Biliyorsunuz, önümüzdeki Cuma günü aynı zamanda Sayın Başkanımız, Enerji Bakanımız, şehrimizde bulunan Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na bin beş yüz Zonguldak için olan işçi alımının kurası gerçekleştirilecek. Bu vesileyle ifade edelim ki, bu kura noter tarafından düzenlenecektir. Sizlere başka bilgi verenlere itibar etmeyin. Yetkililerin açıklamalarına güvenin. Milletimizin duygularını istismar etmeye çalışan bazı kişilere karşı dikkatli olmalıyız. Tamamen noter kurasında çekiliş yapılacak ve ardından Allah'ın izniyle hemşehrilerimiz işlerine başlayacak. Tekrar hayırlı olsun Sayın Başkanım. Allah utandırmasın. Sizin nezdinizde ekibinize de tekrar tekrar başarılar diliyorum.

WhatsApp-Image-2023-10-10-at-16.20.04
“BİRLİKTE KAMUOYU OLUŞTURARAK BAŞARABİLİRİZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak yararına olacak her konuda ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. TTK için kamuoyu oluşturmanın önemini vurgulayan Dural, "Biz de Zonguldak'ta yeni seçilen il başkanı ve il yönetimi olarak düzgün bir üslup ve siyaset çizgisi belirlemeyi hedefliyoruz. Zonguldak'ın menfaatleri ve yararları doğrultusunda toplumun her kesimi, sivil toplum örgütleri, sendikalar ve belediyelerimizle işbirliği yapma konusunda kararlıyız. Bunu söyleyebilirim. Zonguldak'ın yararına olan her işin içindeyiz ve bu iş birliğini ilerletmek istiyoruz. Ayrıca, taş kömürlere olan bağlılığımızı sürdürüyoruz. İktidar olsaydık beş bin işçi alımı taahhüt etmiştik ve bu rakamın artırılmasını istiyoruz. Bu konuda birlikte çalışabiliriz. Bu, kamuoyunu oluşturarak bu sayıyı artırma konusunda bizim de rol alabileceğimizi gösteriyor. Bu, büyük bir sorumluluk gerektiriyor ve siz karar verme noktasında olan kişilersiniz. Zonguldak halkının bu talebi var ve bu yönde bir talebi iletiyoruz. Biz de bu talebi destekliyoruz. Tekrar hoş geldiniz." dedi. Haber: Sertaç Özdemir

Editör: Virda Şahin