Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Zonguldak İl Başkanlığı'nın 38'inci Olağan Genel Kurulu, Site Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Kongrede, mevcut İl Başkanı Murat Pulat aday olmazken, dört aday yarışıyor. Adaylar Halil Furat, Hakkı Güney, Fikret Zaman ve Devrim Dural olarak açıklandı.

Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığı'nı Parti Meclisi Üyesi Müslüm Sarı üstlendi. Kongreye, CHP Genel Merkez Parti Meclis Üyeleri Müslüm Sarı ve Hasan Baltacı, Balıkesir eski Milletvekili Mehmet Tüm, Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğ Ertuğrul, Kadın Kolları MYK Üyesi ve İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, eski milletvekilleri Ünal Demirtaş, Ali İhsan Köktürk, Ali Koçal, ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve delegeler katıldı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, il başkanlığı için Hakkı Güney'i destekliyor. Kongrede oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erecek ve oy sayımı başlayacak.

CHP Zonguldak İl Başkanlığı'nın yeni liderini seçmek üzere düzenlenen bu genel kurul, ilçe başkanları, delegeler ve partililer için önemli bir organizasyon olarak göze çarpıyor. Yeni il başkanının seçilmesinin ardından, partinin yerel faaliyetlerine ve politikalarına etkisi değerlendirilecek. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

WhatsApp-Image-2023-10-01-at-12.16.30WhatsApp-Image-2023-10-01-at-12.16.32

Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı! Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı!

Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi! Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi!

Azaların mesleğini oy pusulasına yazınca adaylığı iptal edildi Azaların mesleğini oy pusulasına yazınca adaylığı iptal edildi

Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti

Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı

İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor

Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

Editör: Murat Barutçu