Makas atan sürücü motosikletli sürücüye çarptı! 1 ölü! Makas atan sürücü motosikletli sürücüye çarptı! 1 ölü!

Kayseri Haber - Kayseri'de 9 Cumhuriyet Halk Partili (CHP) meclis üyesi, parti içinde yaşanan bazı uygulamalardan dolayı rahatsızlık duyarak parti üyeliğinden istifa etti. İstifa eden meclis üyeleri, parti yönetiminin antidemokratik uygulamalara son vermesi ümidiyle adım attıklarını belirttiler.

Düzce TSO Meclisi olağan üstü toplandı Düzce TSO Meclisi olağan üstü toplandı

CHP Kayseri İl Başkanı Zeki Özkan'ın mahalle delege seçimleri öncesinde görevden alınıp, yerine Feyzullah Keskin'in atanmasının rahatsızlık yarattığı ifade edildi. İstifa eden meclis üyeleri adına açıklama yapan Talas Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Ahmet Yörenç, parti içi yönetim değişiklikleri ve seçim sürecinde yaşanan usulsüz uygulamalardan duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

 

Tünel inşaatında işçiler gazdan zehirlendi Tünel inşaatında işçiler gazdan zehirlendi

Ahmet Yörenç, açıklamasında şunları söyledi: "Çetin bir seçim sürecini geride bıraktık ve sonuçlar beklentilerimize uygun olmadı. Her yenilginin bir bedeli olmalı. Ancak gelinen noktada bu bedel ödenmedi ve hatta ödenmek istenmedi. Genel Başkanımızın 'Seçimle gelen, seçimle gitmeli' söylemine rağmen il ve ilçe kongrelerine az bir süre kala seçilmiş il yönetiminin görevden alınması ve yerine yeni bir il yönetimi atanması, hem bizleri hem de diğer partilileri derinden rahatsız etmiştir."

Muhalif aday gözlemcilerinin sandık başında görev almasının engellenmesi ve kadın kolları İl Başkanına yönelik yapılan çirkin davranışların kabul edilemez olduğunu belirten Yörenç, bu tür antidemokratik uygulamalardan uzaklaşan bir parti anlayışını benimsediklerini ifade etti. Parti içindeki değerlerinden uzaklaşan ve ilkelerini hiçe sayan bir anlayışı reddettiklerini belirten Yörenç, istifalarının sadece demokratik bir hakkı kullandıklarını ve partiden tamamen ayrılmadıklarını vurguladı.

Sahil Kapatıldı! Denizde yüzerken şok oldu! Sahil Kapatıldı! Denizde yüzerken şok oldu!

İstifa eden meclis üyeleri şu şekildedir: Cemal Yavuz (Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi), Ahmet Yörenç (Talas Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili), Halil Gültekin (Talas Belediye Meclis Üyesi), Menduh Bektemir (Talas Belediye Meclis Üyesi), Gürsel Kısır (Talas Belediye Meclis Üyesi), Tufan Özkan (Develi Belediye Meclis Üyesi), Fahri Karakuş (Akkışla Belediye Meclis Üyesi), Aziz Canlı (Felahiye Meclis Üyesi) ve Nevzat Köse (Özvatan Belediye Meclis Üyesi). İHA

Taksiciyi ücret sebebiyle öldüren gençler tutuklandı! Taksiciyi ücret sebebiyle öldüren gençler tutuklandı!

Editör: Virda Şahin