CHP Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem vatandaşlardan destek istedi CHP Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem vatandaşlardan destek istedi

CHP’de kazanlar kaynamaya devam ediyor. Açıklamalar da peş peşe geliyor. 'Kulak tıkayarak olmaz' diyen İmamoğlu'ndan 'değişim' mesajları geldi: "Siyasi yasak, İBB seçimi, Kervan yolda düzülür"

Seçimler biter bitmez 'değişim' mesajıyla CHP genel başkanlığına aday olduğu iddiaları kulisleri hareketlendiren İmamoğlu'ndan yeni açıklamalar geldi. Seçimlerin ardından CHP Genel Merkezi'nde Kılıçdaroğlu ile baş başa görüşme gerçekleştiren İmamoğlu "Kulağımızı tıkarsak bu işler olmaz" sözleriyle dikkat çeken bir mesaj verdi.

"Ben siyasete girdiğim her an itibarıyla toplumun beklentisini çok önde tutan bir süreci yaşadım kendi ruh halimde. Milletimiz, ülkemiz her şeyin önündedir. Benim anlayışım budur. Değişim çok önemli bir kavram. Geçtiğimiz hafta yaptığım açıklamamda çok net bir değişim mesajı vermiştim. Ben aynı yerde devam ediyorum, değişim anlayışını en güçlü şekilde talep eder durumdayım.” Şeklinde konuşan İmamoğlu’nun önümüzdeki süreçte de açıklamalarına devam etmesi bekleniyor. (Haber merkezi)

Editör: Murat Barutçu