Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'de son dönemde yaşanan olaylar ve "değişim" mesajların ardından hareketli günlerin ve kulislerin yaşanacağını ortaya koyuyor. Son olarak, gazeteci Murat Ağırel, Halk TV canlı yayınında CHP'li Özgür Özel ile ilgili önemli bir bilgiyi paylaştı.

Murat Ağırel, Özgür Özel ile yaptığı bir görüşmeye değinerek, "Kendisini aradım ve özellikle hiç konuyu uzatmadan, dağıtmadan, direkt kendisine soru sordum. Şunları söyledi; 'Elbet' dedi, 'Ben genel başkanlıksa genel başkanlık, fedakarlıksa fedakarlık, ihtiras değil her şartta kazanmaya özlem, kaybeden takımın santraforu olacağıma şampiyon takımın her mevkisine adayım dedi. Gerekirse sorumluluk, gerekirse fedakarlık, ben de varım, inançla kararlılıkla buradayım, çaresiz seçeneksiz umutsuz değiliz hiçbirimiz, burası Cumhuriyet Halk Partisi' dedi." " şeklinde konuştu.

ÖZGÜR ÖZEL ADAYIM DEDİ!

Murat Ağırel, programda "Ben de varım" ifadesiyle neyi kastettiğini sorması üzerine, "Zaten bu soruyu sormak için kendisini aradım. 'İnatçı veya ihtiras sahibi değilim, bunu öncelikle belirteyim' dedi. 'Üye, delege veya ülke şartları neyi gerektirirse ona göre hareket ederim' dedi. Bir kez daha sorduğumda 'Özgür Bey, genel başkanlığa aday mısınız?' dedim ve ilk defa 'Evet, Murat Bey, ben genel başkanlığa adayım' cevabını verdi" diye açıklama yaptı.

Murat Ağırel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da şu ifadeleri kullandı:

Özgür Özel ile görüştüm

“Aday mısınız?” diye sordum, “Adayım, hazırım” diye konuştu.

Verdiği yanıtı aynen aktarıyorum:

“Genel başkanlıksa Genel başkanlık. Fedakarlıksa fedakarlık. İhtiras değil her şartta kazanmaya özlem. Kaybeden takımda santrafor olacağıma şampiyon takımda her mevkiye talibim.

Gerekirse sorumluluk, gerekirse fedakarlık. Ben de varım. İnançla kararlılıkla buradayım. Çaresiz seçeneksiz umutsuz değiliz. Ama inatçı bir ihtiras sahibi de değilim. Üye delege ülke şartlar yürü derse yürürüm. Dur derse dururum.

Aday mıyım, adayım, hazır mıyım hazırım. Hem sorumluluk almaya hem fedakarlık yapmaya hazırım.” (Haber Merkezi)

özgür-özel

Uçurumdan ağaçlar kurtardı! Uçurumdan ağaçlar kurtardı!

5 merkezde seçimler yenilenecek 5 merkezde seçimler yenilenecek

Akın Kaçmak olayında yeni gelişme:  Mahalleyi terk ediyorlar! Akın Kaçmak olayında yeni gelişme: Mahalleyi terk ediyorlar!

Gerilim Dolu Sekiz Kadın ayakta alkışlandı Gerilim Dolu Sekiz Kadın ayakta alkışlandı

Öfkeli damat 'onun evini yakacağım' dedi. Ev yanıncada gözaltına alındı Öfkeli damat 'onun evini yakacağım' dedi. Ev yanıncada gözaltına alındı

Editör: Murat Barutçu