Cumhuriyet Halk Partisi 28.Dönem Zonguldak Milletvekili Dr.Eylem Ertuğ Ertuğrul Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşen Orhan, Yönetim Kurulu üyesi Vahdettin Velioğlu, Meclis Üyeleri Levent Sürmen, Fırat Birkan, Mehmet Özbayram ile Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya hazır bulundu.

6’lı masanın 5’i, bir YRP etmedi 6’lı masanın 5’i, bir YRP etmedi

Milletvekili Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, seçimlerin bittiğini artık Zonguldak için birlikte çalışma vakti olduğunu, iktidar ve muhalefet milletvekilleri olarak sivil toplum kuruluşları ile birlikte el ele vererek Zonguldak’ı hak ettiği yere taşımak için çalışacaklarını ifade etti.

Milletvekili Ertuğrul; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafına hazırlanan ve seçim öncesinde kendileri ile paylaşılan “ Zonguldak İş Dünyası’nın Yol Haritası 28. Dönem Milletvekillerinden Beklentileri “ raporunu detaylı olarak  incelediğini belirterek raporda konu edilen projelerin takipçisi olacaklarını söyledi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; nazik ziyaret için milletvekili Dr.Eylem Ertuğ Ertuğrul’a teşekkür ederek, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından takip edilen projelerle ilgili olarak detaylı bilgilendirmelerde bulunarak, seçim sürecinin tamamlandığını artık iktidar , muhalefet iş dünyası el ele vererek Zonguldak’ı büyütme vakti olduğunu söyledi.

Demir “ Hem iktidar hem de muhalefet milletvekillerimizin Zonguldak iiçin gayretlerini gördükçe daha çok heyecanlanıyor, daha çok çaba sarf ediyoruz. İnşallah bu dönemde ilimiz ekonomisini büyütmek istihdamını artırmak için el birliği ile daha çok iş başaracağız “ dedi. (Haber Merkezi)

MİLLETVEKİLİ-TSO'DA-(2)

Editör: Murat Barutçu