Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gamze Kayabaş, Zonguldak programı kapsamında CHP İl Başkanlığı, Kadın Kolları ve ilçe örgütlerini ziyaret etti.
Gerçekleştirilen görüşmelerde kadın örgütlenmesinin güçlendirilmesi, saha çalışmaları, yerel gündem ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar ele alındı.
Kadınların yaşadığı sorunlar gündeme geldi
Program kapsamında Zonguldaklı kadınların ekonomik ve sosyal yaşamda karşılaştığı sorunlar da değerlendirildi.
Hayat pahalılığı, yoksulluk, kadın istihdamı, güvencesiz çalışma, ekonomik bağımsızlık ve kadınların siyasette daha güçlü temsil edilmesi görüşmelerde öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.
Talepler Genel Merkez’e taşınacak
CHP Zonguldak İl Başkanlığı, Kayabaş’ın ziyaretini yalnızca örgütsel bir buluşma olarak değil, kentteki kadınların talep ve sorunlarının Genel Merkez düzeyine aktarılması açısından da önemli bir saha çalışması olarak değerlendirdi.






