Kapuz Plajı ve Fener Çay Bahçesi ihalesini ZONBEL kazandı Kapuz Plajı ve Fener Çay Bahçesi ihalesini ZONBEL kazandı

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, parti binasında basın toplantısı düzenleyerek AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız'ı eleştirdi. “Değerli arkadaşımızın dün ifade ettiği gibi AK Parti Merkez İlçe Başkanı kalite asla tesadüf değildir. Vallahi ben bu lafın altına imza atarım. Okuduğunu anlamayan, dinlediğini anlamayan aklı evveller öncelikle ben ne söylemişim? Ne beyanat vermişim tekrar okusun. Okuyamıyorsa ağabeylerini okutsun Ne anlama geldiğini sorsun, öğrensin. Ondan sonra bana cevap vermeye kalksın. Kim yazıp eline vermişse seni yanlışa sevk ediyor kardeşim. Bilmediğin konularda birilerinin yazıp verdiği beyanları halkla paylaşma sonra mahcup olursun. Gülüp geçtiğin başka bir konu beni kaliteli eleştirenlerdir. Bizim zaten övünç kaynağımız, kalitemizdir. Gördüğümüz insanlığımızdır. Sokakta caddede, mahallede, köyde, beldede, ilçede, ilde biz zaten kaliteliyiz. Sokakta tek başına yürürken kimsenin tanımadığı, önemsemediği insanlar bizi eleştirmeye kalkmış. Güzel kardeşim. Bizi eleştirmen için senin daha kırk yılını ekmek yemen lazım. Siyasette tecrübe, deneyim ve kalite iktidarınızda yoksul bıraktığınız, gariban bıraktığınız insanlara makarna dağıtmakla kazanılmıyor. Biz ne iktidarlar gördük. Ne iktidar yetkilileri gördük. Hepsi şimdi Topuklarına vura vura Gazipaşa'da volta atıyorlar” dedi.

72 saattir köylerde elektrik yok

Yaşanan afet nedeniyle köylerde 72 saattir elektrik olmadığını ifade eden  CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “Biz özelleştirdiğiniz elektrik idaresi yüzünden köylere, mahallelere yatırım yapılmadığından yetersiz sebebiyle iki, üç gündür evlerde, köylerde elektrik olmadığını bile getirmedik. Örneğin kendi mahallem, Yenimahalle. Komiser Sadi Bey Caddesi. Şu an itibariyle 80 saattir elektrik yok. Bize ağzımızı açıp buraya elektrik yok demedik. Afettir, kablolar kopar, şu bu dedik, sustum. Biz orada kullanılmış hatalı malzemeyi ve yazık olan milyonlarımızı eleştirdik. Afetler her yere gelir. Kaldı ki bunlar afetle değil aslında. Doğa olayımız Bakın değerli arkadaşlar, şu an itibariyle bu övündükleri yeni yüzyıl diye övündükleri Zonguldak'ımızda elektriği olmayan köyler istesin. Ayvatlılar, Sarp Çay, Çukurören, Olukyanık, Himmetoğlu, Sofular, Kaleoğlu, kardeşler hala elektrik yok. Çöken yolları söylemiyorum. Çöken ağaçları söylemiyoruz. Uçan çatıları söylemiyoruz. Sadece bakın elektrik olmayan köyler. 2023 senesinde yeni yüzyıl diye övündükleri dönemlerinde yetmiş iki saat olduğu halde elektrik olmayan köyler bunlar. Sen bunlara cevap ver güzel kardeşim. Vermişler elektrik idaresini özelleştirmeye. Ancak parayı ödemediğin zaman ikinci gün iptal üçüncü gün elektrik kesilmesi. Bu halkın temel sorunu. Akşamleyin yatıyorsun. Gece on ikide elektriği yüzde elli zam Kısa güzel. Yatırıma geldi mi? Eş. Sen önce oturduğun koltuğun hakkını ver de Zonguldak'ın temel sorunlarını biraz uğraş. Onlarla uğraş. Çözüm için onlarla uğraş. Diyaliz hastası var, kanser hastası var, bakıma ihtiyaçlı çocukları var, bebeleri var. Hiç vicdanın sızlıyor mu değerli ilçe başkanı? Yetmiş iki saattir elektrik verilmeyen köylerde donan insanları siyasi nezaketten Bahsediyorsun” şeklinde konuştu.

CHP’de delege olmak Ak Partide Milletvekili olmaktan daha zor

işler çocuk oyuncağına benzemez. Bizim Cumhuriyet Halk Partisi'nde insanlar, makamlara iki dudağın arasında olmuyor. AKP'ye benzemez burası. Burada delege olabilmek AK Parti'de milletvekili olmaktan daha zor. AK Parti'de milletvekili olmak bizde delege olmaktan daha kolay. O yüzden sen oturduğun ortamda eyleme bak. Siyasi nezaketen kalite konusunda da aynaya bak kardeşim. Hepinizi sevgi ve saygılar sunuyorum. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Editör: Murat Barutçu