Deniz Yavuzyılmaz: Emeklinin ağlanacak haline güldüler
Deniz Yavuzyılmaz: Emeklinin ağlanacak haline güldüler
İçeriği Görüntüle

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak Belediyesi’nin kısa sürede hayata geçirdiği projeler hakkında açıklamalarda bulundu.
Dural, yaptığı konuşmada, Orta Kapuz, Tersane ve Kızlar Plajı projelerinin kısa sürede tamamlanmasının kendisini şaşırttığını belirterek, "Açıkçası bu kadar kısa zamanda bunların yapılabileceğini sorsalardı, zor yapılır derdim. Ancak Zonguldak Belediyesi ve Başkan Tahsin Erdem’in liderliğindeki ekip, bu projeleri başarıyla tamamladı" dedi.
Başkan Erdem’in ekibini iyi motive ettiğini ifade eden Dural, "Bu motivasyon sayesinde ekip, Orta Kapuz, Tersane ve Kızlar Plajı gibi çok değerli projeleri Zonguldak halkına kazandırdı. Bundan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.
Dural, Kızlar Plajı'nın açılışının 6 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de yapılacağını hatırlatarak, "Tüm halkımızı açılışa bekliyoruz. Çok güzel bir proje oldu, biz de yarın hep birlikte gezip göreceğiz. Zonguldak’a hayırlı olsun" dedi.
Yeni projeler hakkında da ipucu veren Dural, "Başkan Erdem'in 4 sürpriz projesi daha var. Ben de sormadım, sürpriz olsun istedim. Daha çok güzel işler yapılacağına eminim. Zonguldak halkı her şeyin en güzeline layık" ifadelerini kullandı. Başkan Dural, "Biz halkın partisiyiz, halkın belediyesiyiz. Halkımızın menfaati için yapamayacağımız hiçbir şey yok. Tüm hizmetlerimizi en iyi niyetle ve halkımız için yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA