Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek İlçe Başkanlığı seçim öncesi genişletilmiş istişare toplantısını yaptı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü başkanlığında bir araya gelen CHP’liler seçimlerde izlenecek yol ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Uzundal, CHP Çaydeğirmeni Belde Başkanı Murat Çakır, belediye meclis üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanının Kemal kılıçdaroğlu olacağını belirten Başkan Yaşar Bükrü, “13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için seçim startını verdik. Millet İttifakı ortaklarımızla el ele, omuz omuza yürüyeceğimiz bir yola çıktık. Cumhuriyetimizi hep birlikte demokrasi ile taçlandıracağımız 2. Yüzyılına adım atıyoruz. Millet İttifakı iktidarında hak hukuk ve adalet olgularının temel ve esas alınacağı bir anlayışla tüm halkımızı kucaklayacağız.

Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu herkesin Cumhurbaşkanı olacak. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin