Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramının birinci günü bayramlaşma programı düzenlendi.

İl Başkanlığı binasında düzenlenen  bayramlaşma programına, CHP Genel Başkan yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan CHP İl Başkanı Devrim Dural,  “Tüm hemşirelerimizin Zonguldaklıların mübarek ramazan bayramını kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bütün halkımıza saygılar sevgiler sunuyorum. Seçimlerde bize göstermiş oldukları ilgiden alakadan tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de birlikte olacağımızı çalışmalarımızı yapıp Zonguldak’ta güzel bir Zonguldak için çalışmalarımızı yapacağımızı ifade ediyorum” dedi.

CHP Genel Başkan yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz da konuşmasında, “Tüm halkımızın ramazan bayramını kutluyorum. Bugün çok güzel bir gün. Hava çok güzel bahar geldi. Seçim geçti. Ailelerimizle sevdiklerimizle kucaklaştığımız çok güzel bir bayram günü. Ramazan gerçekten 11 ayın sultanıymış. Seçim sürecinde ramazan hepimize çok uzun geldi. Ancak iftarlarda da vatandaşlarla biraya gelmek için çok güzel bir sebep oldu. Tüm Zonguldak’a ramazan bayramını tüm ülkemize bolluk bereket getirmesini temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza selamlarımı gönderiyorum” diye konuştu.

Toplu taşımaya neşter vuruluyor Toplu taşımaya neşter vuruluyor

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem de yaptığı konuşmada,  “Zonguldak halkının ramazan bayramını kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tabi ki yerel seçimler anlamında hem mevsim anlamında ülkemize bahar geldi. Bizler yerel yönetimler olan arkadaşlarımız en alt kademede çalışan arkadaşlarımıza kadar birlik beraberlik içerisinde Zonguldak Belediyesini birlikte eski günlerine organize bir şekilde çalışma barışı içerisinde yeniden dizayn edeceğiz. Zonguldaklıların buna ihtiyacı var. Çalışanlarımızdan memurlarına kadar huzur içerisinde çalışacağız. Zonguldak’ı hep birlikte sırtlayacağız. Onun için güzel günler bizi bekliyor. Bugün bahar yarında yaz gelecek” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Chp Ramazan Bayramlaşması 1

Chp Ramazan Bayramlaşması 2

Muhabir: Ersen Berk Çelik