Ekrem İmamoğlu’ndan Zonguldak’a mektup! Ekrem İmamoğlu’ndan Zonguldak’a mektup!

Toplantı öncesi değerlendirme yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, "Örgüt denetiminde yapılacak ön seçimden önce il başkanlığı binamızda değerli Zonguldak milletvekilimiz, genel başkan yardımcımız Sayın Deniz Yavuz Yılmaz başkanlığında, il başkanımız ve Belediye başkan adaylarımız ön seçim öncesi bir toplantı yaptık.

Birlik beraberlik toplantısı. Kendileri de orada Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakışır vaziyette bir ön seçim olacağını ve bu süreçte demokratik kuralların işleyeceğini, nezaket içerisinde kardeşçe bir seçim yapılacağını Cumhuriyet Halk Partisi'nin güçlenip çıkacağını ifade etmişlerdi.

Ön seçimden sonra da bizim içerimizde parçalanma bekleyen çıkartılmasını bekleyen, bizi seçimlerde gaflete düşeceğini zanneden beklenti içerisinde olanları hayal bırakmak üzere ön seçim sonrası yine belediye başkan aday adaylığımız burada yine birlik beraberlik toplantısı yapıyoruz.  Cumhuriyet Halk Partisi parti meclisi Zonguldak belediye başkan adaylığı için gerçekleştirilen ön seçim sürecinin ortaya koyduğu sonucu onaylamış bulunmaktadır.

Sürecin sonunda Cumhuriyet Halk Partisi'nin Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak arkadaşımız, sevgili Tahsin Erdem'i tebrik ediyor, adaylığınız, partimiz ve Zonguldak adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu sürece katkı sağlayan tüm üyelerimize ayrıca kutluyorum. Üyelerimizi ayrıca kutluyorum. 2024 yerel seçimlerinde hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarısı için her türlü mücadeleyi göstereceğimiz inancı ile hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

(Haber: Sertaç Özdemir)

WhatsApp-Image-2024-01-16-at-14.10.10

Editör: Murat Barutçu