İstediğiniz aracın özelliğine, kaç günlük kiralama yapacağınıza, kiralamak istediğiniz lokasyona göre size en uygun teklifleri görme şansı bulabilirsiniz. Yerinde ziyaret ederek görebileceğiniz araçlar ihtiyaçlarınıza göre beğeninize sunulur. Hem güvenli hem ekstra masraflar olmaksızın güzel bir tatilin keyfini sürebilirsiniz.

Şehir içinde bazı acil durumlarda yine araç kiralama hizmetiyle yolda kalmamanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Şimdi siz de dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise ile farklı bir yol deneyimi yaşamaya hazır mısınız? Türkiye'nin birçok yerinde şubesi bulunan filo kiralama firmasının web adresinden araç kiralama fiyatları ve avantajlı özellikleri konusunda bilgi alabilirsiniz.

Uygun Araç Kiralama Fiyatları Ararken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Araç kiralama fiyatları, özellikle de ilk kez otomobil ve binek araç kiralayacak olan kişiler için yanıltıcı sonuçlar içerebilir. Ama işin uzmanından, ekspertiz güvencesiyle kiralayacağınız araçlar, sizi yarı yolda bırakmaz. Bütün detayları en başta konuşarak kaza sigortası ve diğer bütün masraflar için ne kadar ödeme yapacağınızı en başta öğrenebilirsiniz.

Kurumsal bir firma olan Enterprise ile araç kiralama sözleşmesi imzalarken,

●     Marka ve model özelliklerini detaylıca inceleyebilirsiniz. 

Avukat Enes Sencer : Hukuk Mesleklerine girişte yeni dönem başladı Avukat Enes Sencer : Hukuk Mesleklerine girişte yeni dönem başladı

●     Araçların yol tutuş özelliklerini, kaçıncı kilometrede olduğunu, ne kadar bagaj aldığını kiralama yapmadan önce öğrenebilirsiniz. 

●     Araçları hem online hem de yerinde görme şansı bularak kullanma amacınıza bağlı olarak seçebilirsiniz.

●     Ödeme çeşitliliği sayesinde hizmet bedelini, istediğiniz banka ve ödeme kanalıyla karşılayabilirsiniz.

Araç kiralama fiyatları, genellikle bütçenize, gideceğiniz mesafeye, aracı kullanacağınız şehirlerin özelliklerine göre değişiklik gösterir. Geniş araç yelpazesi içerisinde kendinize göre bir model bulabilirsiniz.

Araç Seçimi Yaparken Bütçenizi Düşünün!

Araç kiralama şirketleri ile yaşanan temel sorunların başında araçta çıkan arızaların kiralamayı yapan kişinin üzerine kalmasıdır. Ancak Enterprise size araç kiralama fiyatları kapsamında günlük gidilecek kilometre sınırını ve anlaşma şartlarını şeffaf olarak belirtir. Yaptıracağınız sigortalar sayesinde araçla herhangi bir kaza yapsanız bile ekstra maliyet ödemezsiniz. Bütün trafik kurallarına riayet etseniz bile trafikteki diğer araçlardan kaynaklı kazalara karışma riski her zaman vardır.

Araç kiralama fiyatları, seçtiğiniz kiralama paketine göre değişiklik gösterir. Mini hasar sigortası, kiraladığınız araca ödediğiniz ücrete tabidir. Ancak öngörülemeyen diğer kazalar için de aracınızı koruyabilirsiniz. Kiralama yaptığınız süre içinde yaşadığınız herhangi bir kazada lastik, cam ve far sigortanız varsa ekstra ücret ödemeksizin aracın hasarına göre yeni araç temin edebilirsiniz. İhtiyari mali mesuliyet sigortası ve ferdi kaza sigortaları da sizi maddi hasarlı kazalarda ekstra masraftan kurtarır.

Araç Kiralama Fiyatı Dışında Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Araç kiralama fiyatları seçim yaparken, önemli bir faktör. Ancak bunun yanı sıra kiralama sırasında dikkat etmeniz gereken birçok faktör mevcut. O nedenle size sunulan hizmetleri eksiksiz olarak anladığınızdan emin olmalısınız. Türkiye'nin herhangi bir yerinde araçla ilgili bir sorun yaşarsanız nasıl destek alabileceğinizi mutlaka anlaşma yapmadan önce sormalı ve bu maddenin imzaladığınız anlaşmada bulunmasına dikkat etmelisiniz. Aracın kaza kaydı bulunup bulunmaması, teknik özellikleri araç kiralama fiyatları açısından farklı rakamlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Araç Kiralama Fiyatları Neye Göre Değişir?

Araç kiralama fiyatları genel olarak farklı faktörlere göre değişir. Bu faktörleri aşağıdaki gibi sıralamak mümkün:

●     Seçtiğiniz aracın sınıfına

●     Aracın büyüklüğüne

●     Kiraladığınız gün sayısına

●     Kullanacağınız şehrin teslim aldığınız noktayla arasındaki mesafeye

●     Satın aldığınız pakete

●     Sigorta yaptırıp yaptırmadığınıza göre değişir.

Siz şehrin güzelliklerini keşfedip tatilinizin keyfini sürerken Enterprise hayatınızı kolaylaştırmak için çalışır. Araç kiralama fiyatları ve hizmetler hakkında bilgi almak için Enterprise web sitesine göz atabilirsiniz

Editör: Muhammet