İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Cem Öztürk, mazbatasını alarak görevine resmi olarak başladı.

Logarlar tıkandı yollar su içinde kaldı
Logarlar tıkandı yollar su içinde kaldı
İçeriği Görüntüle

11 Ekim’de yapılan 4. Olağan Genel Kurul’da tek listeyle seçilen Cem Öztürk, Zonguldak Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Zonguldak İl Başkanlığı ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı törenin ardından Öztürk, mazbatasını alırken fotoğraf çektirdi.

Mazbatasını, Zonguldak İlçe Seçim Kurulu Müdürü tarafından teslim edilen Cem Öztürk’ün yanında İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen de yer aldı.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, yeni Merkez İlçe Başkanı Cem Öztürk’e teşekkür ederken, yönetim kuruluna da başarılar dileyerek, çalışmalarında kolaylık ve hayırlı olmasını temenni etti.

Muhabir: Sertaç Özdemir