Süper Amatör Ligde 21’inci haftaya girilirken, puantajın son iki basamağında yer alan Çaycuma Gençlerbirliği ile İhsaniyespor maça çıkmama kararı aldı. Matematiksel olarak ligden düşmeleri kesinleşen bu iki takımla oynayacak takımlar 3-0 hükmen galip sayılacak.

21’inci hafta karşılaşmaları, Çaycumaspor-Ereğli Yenimahallespor, Beycuma Cezaevispor-Devrek Belediyespor, Gökçebeyspor-Gelikspor, Kilimli Belediyespor-Ereğli Akınspor arasında oynanacak. Maça çıkmama kararı aldıkları için, İhsaniyespor’un Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor, Çaycuma Gençlerbirliği’nin Mavi Şimşekspor’la karşılaşacağı maçlar oynanmayacak. Haftalık programdan çıkarılan bu iki maçın neticesi, Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor ve Mavi Şimşekspor’un 3-0 hükmen galibiyetiyle tescillenecek.

DEVREK Mİ, KİLİMLİ Mİ?

İki maçın oynanmayacağı 21’inci haftada, gözler 45’er puanla ilk iki sırada yer alan Devrek Belediyespor ile Kilimli Belediyespor’un oynayacağı maçlarda olacak.

Averajla lider unvana sahip Devrek Belediyespor, Fener sahasında Beycuma Cezaevispor’un konuğu olacak. Beycuma ekibi, ilk yarıda Devrek’te oynanan maçta, rakibini 2-1 mağlup etmişti.

İkinci sıradaki Kilimli Belediyespor’un rakibi ise Ereğli Akınspor. Sarı-Siyahlı ekip, Ereğli temsilcisini evinde konuk edecek. Bu iki takım arasında ilk yarıda Ereğli’de oynanan maç, Kilimli Belediyespor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

Zirvede puan puana sıralanan iki takımı 4 puan geriden takip eden Ereğli Yehimahallespor, Çaycumaspor deplasmanında galibiyet arayacak. Haftanın bir diğer maçında, Gökçebeyspor-Gelikspor karşılaşacak. Play-Off’a çıkmayı garantileyen Gelikspor, dün aldığı karar üzerine Play-Off’a katılmayacak.

21’inci haftanın maç programı şöyle:

24 MART PAZAR

Saat 13.30 Çaycuma sentetik: Çaycumaspor-Ereğli Yenimahallespor

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

Saat 14.00 Fener sahası: Beycuma Cezaevispor-Devrek Belediyespor

Saat 14.00 Gökçebey Sahası: Gökçebeyspor-Gelikspor

Saat 14.00 Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı: Kilimli Belediyespor-Ereğli Akınspor

Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor-İhsaniyespor: 3-0 (Hükmen)

Mavi Şimşekspor-Çaycuma Gençlerbirliği: 3-0 (Hükmen)

SPOR SERVİSİ

S A L2S A L1

Editör: Hüseyin EKİNCİ