Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanlığını dördüncü dönem seçilerek kazanan Satılmış Gebeş, beldede yaptığı hizmetler ile adından söz ettiriyor.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, göreve geldiği günden itibaren bilhassa TOKİ ile yaptığı çalışma ile beldeye birçok TOKİ konutu yaptırırken en son olarak da emekliler için TOKİ konutlarını yaptırarak sahiplerine teslim etti.

Çaydeğirmeni Beldesinde Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’nde proje aşamasında sona gelinen spor kompleksinde çalışmalar devam ediyor.

Proje planlaması ve planlı çalışma doğrultusunda belde halkının hizmetine kazandırılacak olan ve spor kompleksinin süreci hakkında açıklama yapan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş; “Göreve talip olduğumuzda Çaydeğirmeni ile ilgili hayallerimiz vardı. Allah’a şükürler olsun ki Çaydeğirmeni’li hemşehrilerimin olağanüstü destekleriyle bu hizmet bayrağı bize nasip oldu. Bizde bu görev bayrağını elimize aldığımızda beldenin ihtiyaçlarının neler olduğunu iyi biliyorduk.

Çaydeğirmeni’ni büyükşehir edasıyla yönetmeye gayret ediyor, büyükşehirlerdeki vatandaşlarımız nasıl hizmetler alıyorsa, aynısını sosyal belediyecilik kapsamında üst seviyedeki belediyecilik hizmetlerini Çaydeğirmeni’nde vatandaşlarımızla buluşturmaya gayret ediyoruz.

Bu projede bizim hayallerimizden bir tanesiydi. Bu proje içerisinde voleybol, basketbol sahası, tenis kortu, halı saha, oyun alanları, oturma alanları, fitness aletleri, yeşil rekreasyon alanları ve bisiklet yolu var. Bu park gerçekten her yaş grubuna hitap eden çok güzel bir proje oldu. % 90’larda bu parkta ki çalışmalarımız bitti.

Çevre düzenleme anlamında yapacağımız çalışmalar ile de hemşehrilerimizin hizmetine tamamen sunacağız. En önemlisi kazandırmış olduğumuz bu projelerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızın destekleriyle tamamlanmış olması. Ben desteklerinden dolayı başta Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a ve milletvekillerimize teşekkür ediyor, projenin beldemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi