Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, 5'inci etap TOKİ konutlarının hızla yükseldiğini söyledi.

Hak sahiplerine konutlarını yazla birlikte teslim edeceklerini belirten Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş; “317 daire ve ticaret merkezinin içinde yer aldığı ve sosyal donatı alanlarının bulunduğu 5’inci etap TOKİ konutlarımızın çalışmaları devam ediyor. Çaydeğirmeni halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Çaydeğirmeni halkı ise; “Güzel işleri yapmak ancak güzel insanların işidir. Buda gösteriyor ki yapılan TOKİ konutlarıyla tam bir Kentsel Dönüşümü gerçekleştirdiniz. Şuan ülkemizin içinde bulunduğu deprem felaketinden de anlaşılıyor ki ne kadar doğru şeyler yapmışsınız. Teşekkürler değerli başkanım. Sağolun.”

“Hayırlı olsun sevgili başkanım. İnanın burada TOKİ Konutlarının değeri anlaşıldı. Sizlerin sadece yuva sahibi değil bunun yanında sığınaklar yapılmasına vesile olduğunuz için ne kadar teşekkür etsek azdır. İnsan değerinin en ön planda olduğu kanıtlandı başkanım.”

“Hayırlı olsun sayın başkanım. Allah senden razı olsun” gibi sözlerle Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’e teşekkür ettiler. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin