Çaycuma ilçesinde geçtiğimiz ay meydana gelen doğal gaz patlamasında ağır yaralanan 40 yaşındaki Celal Pehlivan, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

24 Haziran 2025 tarihinde Çaycuma’da yaşanan patlamada toplam 7 kişi yaralanmıştı. Patlamada ağır yaralanan Celal Pehlivan ile Ayşe Polat, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, durumu kritik olan Pehlivan daha sonra Ankara GATA Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Pehlivan’ın vücudunda çok sayıda yanık oluştuğu ve uzun süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Celal Pehlivan, Çukurören Köyü’nde toprağa verildi.

Patlamada yaralanan diğer isimlerden Sabahat Dikbaş Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne, eşi Yaşar Dikbaş, kızı Songül Dikbaş ile Nebahat Topçu ve Veli Musluer ise Çaycuma Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Sezai Kalaycıoğlu hayatını kaybetti
Sezai Kalaycıoğlu hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi