Fuhuş yapan üniversite öğrencisi AIDS’li çıktı! Kimlere bulaştırdı, şehri korku sardı Fuhuş yapan üniversite öğrencisi AIDS’li çıktı! Kimlere bulaştırdı, şehri korku sardı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, 10 yaşındayken kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği köylüsü Ali Genç’i (78) 5 Temmuz 2022’de kafasına 7 kez keserle vurarak öldüren Fikret Canbaz hakim karşısına çıkarıldı. ‘Canavarca hisle eziyet çektirerek tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, ‘hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal ve mala zarar verme’ suçlarından ise 18 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Canbaz’ın tutukluluğunun devamına karar verildi. 
Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada sanıklar ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. Duruşmada, tutuklu sanık Fikret Canbaz ve azmettirici olarak tutuksuz yargılanan O.K. ile Ali Genç’in oğlu Muhammet Genç ve taraf avukatları hazır bulundu.

KÜÇÜK BİR ÇOCUK GİBİ İFADE VERECEKTİ!

Fikret Canbaz’ın avukatı, müvekkilinin yaklaşık 10 yaşlarındayken Ali Genç tarafından cinsel istismara maruz kaldığını, bu nedenle de cinayeti işlediğini savundu. Öte yandan avukat, Canbaz’ın duruşmada küçük bir çocuk gibi ifade vereceğini ifade ederek duruşmanın kapalı yapılmasını talep etti. Mahkeme heyeti ise bu talebi reddetti. 

Nail çolak hayatını kaybetti Nail çolak hayatını kaybetti

Her yerde aranıyordu, Zonguldak’ta polisten kaçamadı! Her yerde aranıyordu, Zonguldak’ta polisten kaçamadı!

“CESETTEN KURTULMAM MAKTULÜ ÖLDÜREBİLMEM KADAR KOLAYDI”

Duruşma sırasında önceki ifadelerini reddeden Canbaz, “Ben ailemin maktulün beni taciz ettiğini öğrenmesinden korktum. Daha önceki ifadelerimde bu işi para için yapmış olduğumu söylemiştim. Ancak bu işi para için yapmadım. Para için yapmış olsaydım, bin 700 Euro’yu alırdım. Bölgeyi çok iyi tanımam göz önünde bulundurulduğunda cesetten kurtulmam maktulü öldürebilmem kadar kolaydı. Benim tek pişmanlığım Allah’a bırakmamamdır. 10 yaşımdan bu yana neler çektiğimi Allah biliyor. Hayatımı mahvetti.” dedi.

Zonguldak’ta skandal! 3 aydır bekliyorlar! Zonguldak’ta skandal! 3 aydır bekliyorlar!

“ÖZEL BÖLGELERİME DOKUNMAYA BAŞLADI VE BENİ ÇIRILÇIPLAK SOYDU”

Cinsel istismara nasıl uğradığının sorulması üzerine Canbaz,  “10 yaşlarındaydım. Onun evinin önünde oyun oynuyordum. Ali Genç yanıma geldi. Bana ne yaptığımı sordu, ben de oyun oynadığımı söyledim. Bana ‘İçeri gel, oyna’ diyerek evine çağırdı. Daha sonra Almanya’dan gelen çikolatalardan verdi. Sonrasında da özel bölgelerime dokunmaya başladı ve beni çırılçıplak soydu. Bu durum 13-14 yaşına kadar devam etti. Yaptıkları kabusum olmaya başladı.” şeklinde cevap verdi. 

Zonguldak “Uzay”a bakacak… Zonguldak “Uzay”a bakacak…

“ALİ AMCA BENİ BIRAK, BEN BÜYÜDÜM”

Olayın yaşandığı gün ile ilgili konuşan Canbaz, Ali Genç’in bir kez daha kendisini eve davet ettiğini öne sürerek, “Beraber eve girdik. Karnımın aç olup olmadığını sordu. Ben de ‘Gitmek istiyorum’ şeklinde cevap verdim. Üzerimi çıkarmamı istedi, ellemeye başladı. Ben de ‘Ali amca beni bırak, ben büyüdüm’ dedim ama bırakmadı. Mutfaktaydık ben salona doğru yürüdüğümde kendisi arkamdan geldi. Salon kapısının önünde arbede oldu. Orada bulunan keserle başına vurdum. Uyuşturucu maddenin tesiri altındaydım. Kaç kez vurdum bilmiyorum ve hatırlamıyorum. Telefonu alma sebebim ambulansı aramaktı. Telefonu açamadığım için ambulansı arayamadım.” dedi.

Köyüler mezar yeri kazarken define buldu Köyüler mezar yeri kazarken define buldu

AİLENİN BİLGİSİ VAR MI?

’Öldürülen Ali Genç’in çocuklara yönelik cinsel eylemleri olduğunu öne süren Fikret Canbaz’ın avukatı, “Maktulün eşi ve çocukları kendisiyle ilişkiyi kesmişler. Sebebi ise özellikle küçük yaştaki çocuklara özellikle erkek çocuklara getirdiği çikolata ve oyuncaklarla çocukları ikna ederek cinsel hareketlerde bulunduğu eşi ve çocukları tarafından bilinmektedir. Bu hususun mahkemede tespit edilmesini talep ederiz.” dedi.
Duruşma, avukatların savunma beyanlarını ve delillerini bildirmeleri için ileri bir tarihe ertelendi. Öte yandan, Fikret Canbaz’ın tutukluluk halinin devamına karar verildi.  (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Sonu mutlu değil karakolda bitti! 25 kadın yakalandı Sonu mutlu değil karakolda bitti! 25 kadın yakalandı

keser cinayeti-2

keser cinayeti-1

keser cinayeti-3

Editör: Muhammet