Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Kayıkçılar Mahallesi'nde bulunan iki katlı bir evde çıkan yangın, büyük bir paniğe yol açtı. Sivrioğaz mevkiinde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, bir kişinin alevler arasında mahsur kaldığı öğrenildi.

Yangın, S.D'ye ait iki katlı evin salon kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle başladı. Evden dışarıya yükselen dumanları gören mahalle sakinleri, durumu hemen Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bildirdi. İhbar üzerine, çok sayıda itfaiye ekibi ve araç olay yerine sevk edildi. Ayrıca 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekipleri de hızla bölgeye yönlendirildi.

Yangına müdahale eden ekipler, alevlerin evin tamamını sarmasını önlemek için yoğun çaba harcadı. Yangın sırasında evde mahsur kalan kişinin kurtarılması için de ekipler seferber oldu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenememişken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Çaycuma'da servis minibüsü devrildi; Çarpıp kaçan minibüs ise aranıyor Çaycuma'da servis minibüsü devrildi; Çarpıp kaçan minibüs ise aranıyor

Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri, yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Yangının sebebine ilişkin detaylı incelemelerin sürdüğü kaydedildi.

Çaycuma Yangın 21 05 1

Çaycuma Yangın 21 05 2

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA