Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesi Keçecioğlu Mahallesi sabaha karşı korkunç bir kadın cinayetine sahne oldu. 35 yaşındaki Özlem Bostancı, eşi Engin Bostancı tarafından yatak odasında bıçaklanarak öldürüldü.

Cinayet sonrası evden kaçan Engin Bostancı, kısa süre sonra polisi arayarak suçunu itiraf etti ve kendisini ihbar etti. Olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Özlem Bostancı'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Çaycuma'da futbol şöleni sona erdi: Şampiyon TTK!
Çaycuma'da futbol şöleni sona erdi: Şampiyon TTK!
İçeriği Görüntüle

Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerindeki incelemesinin ardından genç kadının cenazesi, otopsi için Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bir çocuk sahibi olan çiftin arasındaki sorunların bir süredir devam ettiği öne sürülürken, Özlem Bostancı'nın cenazesi bugün ikindi namazının ardından Perşembe Yeni Mahalle Çıvaklar Aile Mezarlığı’na defnedilecek.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Whats App Image 2025 07 07 At 11.12.31 Photoroom

Kaynak: Haber Merkezi