Çaycuma'da Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yıl sonu sergisi kapılarını ziyaretçilere açtı. Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca hazırladığı ürünler büyük beğeni topladı.

BİNLERCE KURSİYERİN EMEĞİ SERGİLENDİ

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görev yapan 70 usta öğretici tarafından açılan 420 kursta eğitim alan yaklaşık 7 bin 500 kursiyerin hazırladığı çalışmalar sergide yer aldı. El sanatlarından dekoratif ürünlere kadar birçok eser ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

KAYMAKAM KAYA STANTLARI GEZDİ

Çaycuma Belediyesi çok sayıda personel alımı yapacak!
Çaycuma Belediyesi çok sayıda personel alımı yapacak!
İçeriği Görüntüle

Serginin açılışına katılan Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, stantları tek tek gezerek kursiyerler ve usta öğreticilerden bilgi aldı. Kaya, ortaya konulan çalışmaların büyük emek ve özveri içerdiğini belirterek emeği geçenleri tebrik etti.

HAYAT BOYU ÖĞRENMEYE VURGU

Kaymakam Kaya, hayat boyu öğrenme faaliyetlerinin bireylerin gelişimine önemli katkılar sunduğunu ifade ederek, bu tür çalışmaların toplumsal kalkınmaya da destek verdiğini söyledi.

SERGİYE YOĞUN İLGİ

Çaycumalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergi, kursiyerlerin yıl boyunca ortaya koyduğu emeklerin taçlandığı bir etkinlik olarak dikkat çekti.

Kaynak: İHA