Çaycuma’da şenlik var Çaycuma’da şenlik var

Çaycuma okul sporları yarışmaları kapsamında büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmak üzere hazırlıklara başlandı. 'RAGBİ' yarışması turnuvaları Çaycuma'da yapılacak.
Çaycuma Star web sitesinde yer alan habere göre Çaycuma ilçesinde RAGBİ (iki takım arasında, oval bir topun el ve ayaklarla kontrol edilerek sayı yapılması esasına dayalı olarak oynanan takım oyunu.) Gençler Kız-Erkek Grup yarışmaları kapsamında 950 sporcu Çaycuma'ya geliyor. 
Konuyla ilgili olarak yetkililerden alınan bilgilere göre, 4-8 Mart tarihleri arasında Çaycuma'da düzenlenecek olan RAGBİ oyunu kapsamında toplam 53 takım 950 sporcuyla Çaycuma'da müsabakalar yapılacak. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelecek olan müsabakalar, 4 Mart Pazartesi günü yapılacak olan teknik toplantının ardından, fikstür çekimi yapılacak. 
RAGBİ oyunun açılışını ardından müsabakalar da start alacak. Yaklaşık 5 gün sürecek olan müsabakalarda 8 takım Türkiye finaline gidecek. RAGBİ oyunun Çaycuma stadında oynanması amacıyla çim sahada hazırlıklar başlandı. Kale direklerinin Amerikan futbolu tarzında yapılmasıyla birlikte müsabakalar da 4 Mart günü başlayacak, 8 Mart'ta sona erecek. (Haber merkezi)
 

Editör: Muhammet