Galericiler sitesi için çalışmalar başlatıldı Galericiler sitesi için çalışmalar başlatıldı

Hava sıcaklıkları tezgahlara yansıdı: Zonguldak'ta balık çeşitleri azalıyor Hava sıcaklıkları tezgahlara yansıdı: Zonguldak'ta balık çeşitleri azalıyor

Zonguldaklı turizmci Engin Zaman, gökyüzünde gözlem yaparak Çaycuma semalarında geceleyin gördüğü ışıkları UFO olarak iddia etti.

Yıllardır Zonguldak'ta turizmle uğraşan Engin Zaman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Çaycuma semalarında geceleyin gördüğü ışıkların UFO olduğunu iddia etti. Çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan ve bilgi notu ekleyen Engin Zaman, görüntülerin UFO'ya ait olduğunu savundu. Zaman, yaptığı paylaşımda, "Zonguldak semalarında UFO görüntüleri. Nihayet UFO çekmeyi başardım. Görüntülerin tamamını dikkatle izlerseniz fark edersiniz. Hemen belirteyim, bunlar uçak değiller. Çünkü uçaklar daha yüksekten uçar ve belirli bir düzlemde hareket eder. Uçak olmadığını, uçak hareketlerini görmek için veri sisteminden saat 04.21 ila 04.55 arasında bakarsanız, bu saatlerde mıntıka üzerinden iki tane uçağın geçtiğini fark edersiniz. Aynı anda üç farklı görüntü var. Ayrıca, uçakların yanıp sönen ışıkları bulunmaktadır. Bu ışıklar uyduya ait değildir. Uydu hareketleri bu şekilde değildir. Tek seçenek olarak kalan şey, bilinmeyen uzay cisimleri olan UFO'lardır. Tahmini olarak Çaycuma üzerinde gerçekleşti. Aynı noktada bir ay içinde üçüncü kez bu tür bir gözlem yapıyorum" ifadelerini kullandı. (Sertaç Özdemir)

Editör: Virda Şahin