Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen Cumhur İttifakı mitingine; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Nejdet Tıskaoğlu, Dilek Kaya, MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Murat Kotra, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, MHP Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Kavaracı, belediye ve belde başkanları, il genel meclis üyeleri, partili yöneticileri ve çok sayıda Ak Partili katıldı.

Düzenlenen mitingde MHP MYK Üyesi ve milletvekili adayı Murat Kotra yaptığı açıklamada, “Pazar günü vereceğiniz destekle hem küresel emparyalizme ders verecek, hem de Türkiye'nin önünü açacaksınız. Söz dinleyen değil, sözü dinlenen bir ülke olsun istiyoruz. Bu sebeple doğru adamla yola devam diyoruz. sayın Cumhurbaşkanımıza  destek vereceğinize  eminim” dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Dilek Kaya da konuşmasında, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde herkesi oy vermeye davet ettiğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu ise vatandaşlardan helallik isteyerek herkesi sandıklara davet etti.

Muhammet Yazıcı hayatını kaybetti Muhammet Yazıcı hayatını kaybetti

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, da ’28 Mayıs’ta karşımızda olanlara çok iyi bir ders vereceğiz” dedi.

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı da, “Cumhur İttifakını için elimizden gelen çalışmayı gerçekleştirdik. Tek millet, tek vatan bir olacağız, diri olacağız. Herkesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu