Zonguldak'ta mayın paniği cadde kapatıldı! Zonguldak'ta mayın paniği cadde kapatıldı!

Zonguldak Haber – 20-22 Temmuz tarihlerinde yapılacak 4. Çaycuma Günleri’nin programı belli oldu. Sanatçı Nez ve Edip Akbayram’ın sahneye çıkacağı etkinliklerde birçok kültürel ve sportif aktivite de yer alıyor.

Çaycuma’nın ilçe oluşunun 79. yıldönümü nedeniyle 20-22 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 4. Çaycuma Günleri’nin programı belli oldu. 20 Temmuz Perşembe günü Belediye Binası girişinde resim sergilerinin açılışlarıyla başlayan etkinlikler söyleşi ve imza günü ile devam edecek. Aynı gün akşam Devlet Opera ve Balesi Sanatçıları Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde bir konser verecek.

Valilikten açıklama 2 gün boyunca yasak! Valilikten açıklama 2 gün boyunca yasak!

İKİNCİ GÜNDE SANATÇI NEZ SAHNEYE ÇIKACAK

Etkinliklerin ikinci günü olan 21 Temmuz Perşembe günü Atatürk Spor Merkezi’nde yüzme, Ada Spor Merkezi’ndeyse tenis müsabakaları yapılacak. Özgürlük Meydanı’nda kurulacak sahnede yerel sanatçıların vereceği konserin ardından ünlü sanatçı Nez sahneye çıkacak.  Aynı gün kent merkezinde resim çalıştayı yapılırken Atatürk Spor Merkezi’nde yüzme, Ada Spor Merkezi’ndeyse tenis müsabakaları yapılacak.

Düğün konvoyunda zincirleme kaza! Düğün konvoyunda zincirleme kaza!

ETKİNLİKLERİN FİNALİ EDİP AKBAYRAM KONSERİ İLE YAPILACAK

Etkinliklerin son günü kortej yürüyüşü ile başlayacak. Kaymakamlık önünde toplanan katılımcılar, Çaycuma Belediye Bandosu eşliğinde Özgürlük Meydanı’na kadar yürüyecek. Yürüyüş sırasında etkinliklere katılan halkoyunları ekipleri çeşitli noktalarda gösteriler yapacak. Özgürlük Meydanı’nda yapılacak halkoyunları şenliğinin ardından yerel sanatçılar sahneye çıkacak. Etkinliğin finaliyse Edip Akbayram konseri ile yapılacak.

Çatıda mahsur kalınca yardımına itfaiye ekipleri koştu Çatıda mahsur kalınca yardımına itfaiye ekipleri koştu

TOPLUMUN HER KESİMİNE HİTAP EDECEK BİR PROGRAM OLUŞTURDUK

Konuyla ilgili açıklama yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Çaycuma’nın ilçe oluşunun 79. yılını kültürel düzeyi yüksek bir programla kutluyoruz. Aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. yılını da kutlayacağımız etkinliklerin içinde birçok sportif ve kültürel aktivite yer alıyor. Vatandaşlarımıza, toplumun her kesiminin kendini mutlu hissedeceği, içinde olmayı isteyeceği zengin bir içerik sunuyoruz. Yerel sanatçılarımızla Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının yanı sıra ünlü sanatçılar Nez ve Edip Akbayram’ın sahneye çıkacağı etkinliklerin Çaycumalılar tarafından ilgiyle karşılanacağını düşünüyorum. Tüm vatandaşlarımız etkinliklere davet ediyorum.” dedi. (Haber Merkezi)

Salep soğanı toplayan şahsa işlem yapıldı! Salep soğanı toplayan şahsa işlem yapıldı!

Bugün pazarda bayram var Bugün pazarda bayram var

WhatsApp Image 2023-06-24 at 13.44.02

Editör: Virda Şahin