Türkiye 28 Mayıs’ta cumhurbaşkanını seçmek için sandığa gidecek. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun pusulada yer alacağı seçim öncesinde ülke genelinde hazırlıklar sürüyor. Öte yandan yüzyılın seçimi olarak adlandırılan bu önemli günde sandığa gidilmesi konusunda iki ittifak yetkilileri de çağrıda bulunuyorlar.

Çaycuma Belediyesi ise bu kapsamda vatandaşlara seçim günü kolaylık sağlamak amacıyla toplu taşımalarda seçim saatlerinde ücret alınmayacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada, “ 28 Mayıs Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için 08:00 ve 17:00 saatleri arasında belediyemize ait tüm ÇOMBÜS otobüsleri ücretsiz hizmet verecektir. Halkımıza saygıyla duyurulur. Ulaşımda zorluk çekenler 153 halk masasını arayabilirler.” İfadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)

TBMM Başkanı Zonguldaklı oldu! TBMM Başkanı Zonguldaklı oldu!

WhatsApp-Image-2023-05-25-at-22.19.33

WhatsApp-Image-2023-05-25-at-22.19.25

WhatsApp-Image-2023-05-25-at-22.18.49

TOKİ’de sular durulmuyor!  İşçi-yetkili karşı karşıya! TOKİ’de sular durulmuyor! İşçi-yetkili karşı karşıya!

Eski Başkan Muharrem Akdemir; “Saat kulesi benim projemdi” Eski Başkan Muharrem Akdemir; “Saat kulesi benim projemdi”

İnağzı sakinleri tedirgin: Zarar vermek uğruna canlarını hiçe saydılar! İnağzı sakinleri tedirgin: Zarar vermek uğruna canlarını hiçe saydılar!

Emekliye bayram ikramiyesi zammı müjdesi Emekliye bayram ikramiyesi zammı müjdesi

Bartın’daki cinayet olayında kayınpeder ve gelini tutuklandı! Bartın’daki cinayet olayında kayınpeder ve gelini tutuklandı!

Editör: Murat Barutçu