7 Bela Taner öldürüldü 7 Bela Taner öldürüldü

Öğrenciler faciayı yaşadı! Tur otobüsü şarampole devrildi: 3’ü ağır 12 yaralı Öğrenciler faciayı yaşadı! Tur otobüsü şarampole devrildi: 3’ü ağır 12 yaralı

Bartın'ın Kozcağız beldesinde meydana gelen bir olayda, 20 yaşındaki bir genç, iki kişi arasındaki kavgayı ayırmaya çalışırken bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Kozcağız beldesine bağlı bir çay ocağında gerçekleşti. İddialara göre, Harun Açıkgöz (22) ile H.A. (25) arasında anlaşmazlık çıktı. Çay ocağındaki diğer kişilerin araya girmesiyle kavga önlendi. Ancak, Harun Açıkgöz daha sonra elinde bir bıçakla tekrar çay ocağına dönerek H.A.'ya saldırmak istedi. Bu sırada Harun Açıkgöz'ü engellemeye çalışan 20 yaşındaki genç, göğüs ve karın bölgelerine aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye hem Jandarma ekipleri hem de 112 acil sağlık hizmeti ekibi yönlendirildi. Sağlık ekipleri, olay yerine vardıklarında Emre Yalçın'a ilk yardımı yaparak ardından Bartın Devlet Hastanesine naklettiler. Ancak tüm müdahalelere rağmen Emre Yalçın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayın ardından çay ocağından kaçan saldırgan Harun Açıkgöz, Jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İHA

Şehit evinde büyük acı! Şehit evinde büyük acı!

Köy yangınına müdahale sürüyor: 5 ev küle döndü Köy yangınına müdahale sürüyor: 5 ev küle döndü

Şehit Ateşi Zonguldak'a Düştü! Şehit Ateşi Zonguldak'a Düştü!

AW005104_01

AW005104_02

Editör: Virda Şahin