Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan Fener semtinde yapılan çay bahçesinde incelemelerde bulunarak açıklamalarda bulundu.

Başkan Alan, "Artık sona yanaştık. Ufak tefek rötuşlarımız kaldı. İnşallah önümüzdeki hafta 15’i gibi Salı, Çarşamba günü inşallah açılışını yapmayı planlıyoruz. Fener bırakın Zonguldak'ımızı, Karadeniz'in, ülkemizin, nadide, en güzel yerlerinden biri. Burada da çoğunluk hatırlar, yaşı bize yakın olanlar. Güzel bir çay bahçemiz vardı bizim çocukluğumuzda. Ama uzun yıllardan beri atıl durumdaydı, işletilmiyordu. Sağ olsunlar TTK Genel Müdürlüğümüzden burayı talep ettik. Onlar da bize bir kira bedeli karşılığında verdiler ama biz dedik ki kiradan daha çok insanımızın rahat nefes alabileceği uygun fiyata çay kahve içebileceği, dondurma yiyebileceği, nefes alabileceği, şu güzel deniz ve yeşili aynı anda yaşayabileceği bir ortam sağlayalım. Arkadaşlarımızla başta Fen İşleri Müdürlüğümüz olmak üzere sağ olsunlar Kültür İşleri Müdürlüğümüz çok büyük gayret gösterdiler. Bu hale geldi. İnşallah haftaya da açılışını yaparız. Zonguldak'ımızda da belediye olarak yine güzel bir sosyal tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşarız. Arkadaşlar çalışıyorlar. İllaki piyasanın altında olacak. Bizim zaten belediye olarak derdimiz, görevimiz, halkımıza hizmet etmek. Bu tip şeylerle para kazanmaktan ziyade vatandaşımıza en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti, en uyguna vermeye gayret gösteriyoruz göreve geldiğimiz günden beri. O yüzden de bizim Uzun Mehmet Camii'nin parkında olduğu gibi Kapuz Plajımızda olduğu gibi fiyatlarımız uygun olacak. Hemşehrilerimiz de inşallah sizden sonra Zonguldak'ımızın Belediye Aile Çay bahçesine, Fener'e bekliyoruz" dedi.

Halk pazarında fiyatlarda düşüş sürüyor Halk pazarında fiyatlarda düşüş sürüyor

Adliye binasının orada kurulan tuvalet ile ilgili konuşan Alan, " Fen İşleri Müdürümüz de yanımızda zaten. Dün firma getirdi. İnşallah bağlantıları yapılıyor. İki, üç gün sonra orası da bütün insanlarımızın, özellikle dışarıdan gelen misafirlerimizin de çok rağbet gösterdiği liman arkasına gidelim, Liman arkasına bir çay içelim, mendireğin oraya bir yürüyelim diye tabir ettiğimiz Liman Arkası mevkiinde bu yönde bir talebi oldu oradaki  esnaflarımızın da. İnşallah onu da gerçekleştiriyoruz. Hayrullah Tıfıl Parkı'nı sizlerle beraber açmıştık. Onun az ilerisinde engellerimizin, hanımefendilerin, beyefendilerin kullanabileceği, çoluk çocuk herkesin kullanabileceği ücretsiz bir tuvalet hizmeti inşallah bir haftaya kadar insanımızın hizmetinde olacak" şeklinde konuştu. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-08-08-at-11.29.31

Editör: Murat Barutçu